כללי כרית הולוגרמה עם אורות של מיקי מאוס

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
החלטתי לשתף בתהליך עבודה על כרית הולגרמה עם אורות לתועלת הכלל.
שלב 1: בהתחלה הרעיון היה ליצור כרית מודפסת עם מספר הולגרמות קטנות על כרית עגולה.
לאחר שהוחלט ליצור הולגרמה אחת גדולה עם אורות עיצבתי את צורת הכרית לצורת הראש של מיקי. עשיתי ניסיונות עם מספר פאטרנים (תמונה 1) אך מורכבות ההדפסה הביאה להחלטה להשתמש בפנטון אחד עם בד פרוותי.
שלב 2: ככל שההולגרמה גדולה יותר מספר התנועות שאפשר ליצור בתוכה קטן יותר. לאחר נסיונות עם מספר דמויות ורקעים החלטתי ללכת על רקע בו יהיה מרחב לדמויות והן לא ילכו לאיבוד (תמונה 2).
שלב 3: הדמויות שדיסני נותנים לעיצוב לא מיועדות לאנימציה. הייתי צריך לבחור דמויות שאוכל ליצור איתן אנימציה בסיסית לצורך ההולגרמה. לאחר נסיונות אין ספור הגעתי למשהו שמניח את הדעת (תמונה 3).
שלב 4: מיקום האורות. הוחלט להניח בתוך הכרית מנגנון אורות שנדלק בהזזת הכרית. צירפתי למפעל את המיקום בו אני רוצה את האורות (תמונה 4). המפעל יצר מזה גרסת אישור ושלח לי (קובץ GIF מצורף).
שלב 5: סגרתי את הגודל של ההולגרמה על הכרית ואת המיקום הסופי שלה (תמונה 5).
שלב 6: עיצוב האריזה עם פתח גדול לקבלת האפקט של ההולוגרמה והאורות (תמונה 6).
אשמח לשמוע את דעתכם על התהליך. מקווה שההסבר תרם לכם בצורה כלשהי :)

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 382.9 · צפיות: 32
  • 222.jpg
    KB 553.2 · צפיות: 32
  • hol all.jpg
    KB 582.5 · צפיות: 29
  • 4.jpg
    KB 178.3 · צפיות: 0
  • 10011004.gif
    KB 270.5 · צפיות: 27
  • 6.jpg
    KB 285.1 · צפיות: 21
  • 7.jpg
    KB 270.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מיוווווווווווווחד! פעם ראשונה שאני רואה תהליך כזה!

• הוסף לסימניות
יפיפה, תודה על השיתוף!!
לאן נעלמה הכרית הקודמת?
ואם אפשר שאלה למה שהעלת קודם, למה שימש הוידאו שהכנת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;853212:
יפיפה, תודה על השיתוף!!
לאן נעלמה הכרית הקודמת?
ואם אפשר שאלה למה שהעלת קודם, למה שימש הוידאו שהכנת?
תודה. הוידאו היה הדמיה של ההולגרמה כדי שהמפעל יבין את הסדר של התמונות בהולגרמה ומה התוצאה שאני רוצה לקבל בסוף התהליך.

• הוסף לסימניות
מקסים.
מעולם לא עסקתי בתחום הזה כך שזה בהחלט מפרה ומחכים.

תגיד, ילדים בכלל יכולים להירדם עם כרית כזאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;853228:
מקסים.
מעולם לא עסקתי בתחום הזה כך שזה בהחלט מפרה ומחכים.

תגיד, ילדים בכלל יכולים להירדם עם כרית כזאת?
זאת בדיוק המטרה. תמיד סיקרן אותי איך בונים הולוגרמה לכן החלטתי לשתף.
הכרית מיועדת למשחק ולקישוט על המיטה. כל פעם שזזים האורות פועלים.

• הוסף לסימניות
ואם אפשר שאלה למה שהעלת קודם, למה שימש הוידאו שהכנת?[/QUOTE]
מה שהעלתי היה משהו כזה...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.gif
    KB 51.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מהמם!!
(רק אני לא יודעת מהזה הולגרמה?)
אולי מבינה ולא יודעת שכך קוראים לזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;853506:
מהמם!!
(רק אני לא יודעת מהזה הולגרמה?)
אולי מבינה ולא יודעת שכך קוראים לזה?
אני לא יודע אם זה השם הרשמי שלהם אבל כך קוראים להם במפעלים. ההולוגרמה הייתה נפוצה מאוד בארץ בשנות ה80 וה90 אך לפעמים היא אוהבת לעשות קאמבק כשייצרנים נזכרים בה. זה פלסטיק מקווקו בקווים אנכיים שבכל הטייה למעלה ולמטה התמונה שמאחוריו משתנה. בזמנו היו מחזיקי מפתחות, סרגלים, תמונות לחדרים, גלויות ועוד.

• הוסף לסימניות
זה לא הולוגרמה.
זה נקרא לנטיקולר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;853717:
זה לא הולוגרמה.
זה נקרא לנטיקולר.
תודה על המידע. בכל מקרה כפי שכתבתי ככה קוראים לזה במפעלים ולדעתי לקרוא למוצר "כרית לנטיקולר עם אורות" לא נשמע משהו.

• הוסף לסימניות
בקופסא זה נראה כרית עגולה
לאן נעלמו הקרניים?

• הוסף לסימניות
זו כרית אחרת...
אדיר!!!!!!!!!!!!!
אתה ממש מייצר מתחילה ועד סוף, כלומר זה מוצר שלך?
או 'רק' הציורים, ההדמיה והכל?
זה פשוט מדהים ומעורר קנאת סופרים בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;853696:
אני לא יודע אם זה השם הרשמי שלהם אבל כך קוראים להם במפעלים. ההולוגרמה הייתה נפוצה מאוד בארץ בשנות ה80 וה90 אך לפעמים היא אוהבת לעשות קאמבק כשייצרנים נזכרים בה. זה פלסטיק מקווקו בקווים אנכיים שבכל הטייה למעלה ולמטה התמונה שמאחוריו משתנה. בזמנו היו מחזיקי מפתחות, סרגלים, תמונות לחדרים, גלויות ועוד.

סרגלים מתקפלים!
אחד הפריטים הנחשקים בבית הספר היסודי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;853733:
זו כרית אחרת...
אדיר!!!!!!!!!!!!!
אתה ממש מייצר מתחילה ועד סוף, כלומר זה מוצר שלך?
או 'רק' הציורים, ההדמיה והכל?
זה פשוט מדהים ומעורר קנאת סופרים בלבד.
תודה. הציורים לא שלי אלא של חברה קטנה בשם ''דיסני'' או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;853734:
סרגלים מתקפלים!
אחד הפריטים הנחשקים בבית הספר היסודי...
מתקפלים? המתקפלים היו טכנולוגיה מאוד חדישה בזמנו, בתקופה של DON'T WORRY BE HAPPY. היום יש הרבה יבואנים שמנסים לדחוף אותם מחדש כי זה מוצר מאוד זול לייצור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;853746:
מתקפלים? המתקפלים היו טכנולוגיה מאוד חדישה בזמנו, בתקופה של DON'T WORRY BE HAPPY. היום יש הרבה יבואנים שמנסים לדחוף אותם מחדש כי זה מוצר מאוד זול לייצור.

אני מדברת על סביב שנת 1990...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;853753:
אני מדברת על סביב שנת 1990...
אכן, זאת התקופה. זה היה מוצר מלהיב ומרגש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;853696:

חשבתי שזה זה
לא הייתי בטוחה.
יפיפיה הכרית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה