אפשר לקבל את הטקסטים לתפילות?בטח בשמחה
תאמת שבדיוק רציתי לקנות כרית חדשה, היא יחסית פשוטה זאתי
אם את מוצאת משהו יפה , תעדכני
את המזוודה הזמנתי מTEMU
אשלח לך קישור תכף
וגרפיקה סתם עשיתי בCANVA
אם את רוצה אני יכולה לשלוח טסקטים של תפילות וכו..
במלכות ירושלים -יעשו לה כל מה שהיא רוצה, בהזמנה אישיתאשמח לדעת בשביל חברה (לא דתיה) הי מחפשת לקנות כרית לברית חלקה ללא עיטורים - היא רוצה לרקום עליה עצמאית.. מישהו יודע איפה ניתן לקנות כרית טובה לבירת, וציפה יפה (אפשר עם מסגרת אבל בגדול מחפשת סגנון חלק ללא עיטורים) - כסף לא הבעיה שלה...
מטורף! אשמח לקבל את הקישור לעיצוב בקנווה ואת התפילות לבריתמממ כן זה בד
ואז כשמורידים יש מאין מזרן כזה
אין לי נסיון איתם האמת.(עם כרית עור)
כן ,יש מזוודה עם חיתולים, טיטולים, טישו, מגבונים, משטח החתלה, משחה ביפנטן, פדי גאזה, יש את החליפה של הברית , שמיכה, כרית, תפילות לאורחים, תפילה לאמא ולאבא, בשמים להרחה וגביע חד''פ עם בקבוק קטן של יין
כשהתייעצתי לגבי הסכום : אמרו לי שכיון שיש מלא גמח''ים בחינם אז לא כדאי לקחת סכום לתחזוקה.
אבל לאחרונה החזירו לי את הערכה במצב לא טוב בכלל, לקח לי הרבה זמן לשקם את הכל והייתי צריכה לקנות שוב מלא דברים אז אני אתחיל לחשוב לקחת סכום סמלי ...
מצ''ב תמונות
צפה בקובץ המצורף 1581039צפה בקובץ המצורף 1581046צפה בקובץ המצורף 1581045צפה בקובץ המצורף 1581043צפה בקובץ המצורף 1581042צפה בקובץ המצורף 1581041צפה בקובץ המצורף 1581040
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //