כרכרה וסוסים

• הוסף לסימניות
לצורך הפקת סרט עלילתי,
אני מחפשת מקום שמשכיר כרכרה רתומה לסוסים,
מה שמצאתי בינתייים, המחיר הוא כ-3,000 ש"ח לשעה...
מישהו יודע / מכיר משהו זול יותר?

• הוסף לסימניות
אולי קקטוס יוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
יש בעכו רכיבה על כרכרות עם סוסים (נראה לי רק סוס אחד למרכבה). אין לי מושג על השכרה לסרטים וכו'

• הוסף לסימניות
בראשון לציון יש, זה ההוא מהשלוש אלף? אם לא- אברר לך פרטים ממפיקה שעבדה איתו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמדת;1590170:
יש בעכו רכיבה על כרכרות עם סוסים (נראה לי רק סוס אחד למרכבה). אין לי מושג על השכרה לסרטים וכו'
יש לך טלפון שלו?

נכתב ע"י רקורדית;1590365:
בראשון לציון יש, זה ההוא מהשלוש אלף? אם לא- אברר לך פרטים ממפיקה שעבדה איתו

"זה מהשלוש אלף" נמצא בצפון, אשמח לשמוע פרטים

נכתב ע"י ויזואל;1590539:
יש בפרדס כץ אבל העגלה שלהם נורא מוזנחת

כן... נורא, אני מחפשת משהו יוקרתי.

• הוסף לסימניות
אין לי טלפון של הכרכרות בעכו. יש שם כמה, חלק מטופחות יותר וחלק פחות- אבל לא מפוארות ביותר עד כמה שזכור לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה