דרוש מידע כרם באיזור בית שמש לקניית ענבים ליין

• הוסף לסימניות
דחוף- מישהו מכיר כרם שניתן לבצור ענבים ליין
באיזור בית שמש? סוג של קטיף עצמי שמשלמים לפי קילו
יעזור לנו מאוד

• הוסף לסימניות
דחוף- מישהו מכיר כרם שניתן לבצור ענבים ליין
באיזור בית שמש? סוג של קטיף עצמי שמשלמים לפי קילו
יעזור לנו מאוד

אין לי מושג על כרם באיזור,
אבל נראה לי שזה לא הזמן של בציר הענבים שמהם עושים יין.
ענבי היין בדר"כ מתבשלים ממש לקראת סוף הקיץ, כך ידוע לי. אבל אולי אני טועה.
(אצלינו בבית כבר עשרות שנים מכינים יין, ואת הענבים רוכשים באיזור סוכות.)
בכל אופן, שווה להיות מודעים ולבדוק שלא ימכרו לכם ענבים לאכילה בתור ענבים ליין....

• תודה
Reactions: meg
  • הוסף לסימניות
קיבלתי את זה:

תמונה של WhatsApp_ 2025-08-17 בשעה 22.01.54_befc6028.jpg

• תודה
Reactions: meg
  • הוסף לסימניות
אני ראיתי אשכול כזה:

• הוסף לסימניות
אין לי מושג על כרם באיזור,
אבל נראה לי שזה לא הזמן של בציר הענבים שמהם עושים יין.
ענבי היין בדר"כ מתבשלים ממש לקראת סוף הקיץ, כך ידוע לי. אבל אולי אני טועה.
(אצלינו בבית כבר עשרות שנים מכינים יין, ואת הענבים רוכשים באיזור סוכות.)
בכל אופן, שווה להיות מודעים ולבדוק שלא ימכרו לכם ענבים לאכילה בתור ענבים ליין....
זמן הבציר משתנה משנה לשנה
והוא נע בין אמצע אוגוסט לסוף ספטמבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה