כשאין אישור ניהול ספרים - דחוף!

• הוסף לסימניות
מה יכול לגרום לעסק שלא יהיה לו אישור ניהול ספרים?
אני צריכה בדחיפות אישור ניהול של שני עסקים שונים ולשניהם אין.
כך לפחות מבדיקה כאן
יש מקום נוסף לבדוק את סיווג העסק במ"ה?

תודה!

• הוסף לסימניות
אולי עסקים חדשים?
כנראה הם או הרו"ח לא טיפלו כמו שצריך, תבקשי להם שיטפלו ותוך כמה ימים יהיה לך.

• הוסף לסימניות
אולי עסקים חדשים?
עסקים שקימים כבר כמה שנים.
(דוקא אני שהעסק שלי יחסית חדש, מחזיקה אישור מסודר)
כנראה הם או הרו"ח לא טיפלו כמו שצריך, תבקשי להם שיטפלו ותוך כמה ימים יהיה לך.
זה מה שנעשה. חשבתי שאולי יש דרך למצוא את סיווג העסק באופן אחר.

תודה בכלאופן!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לבדוק לא צריכים שיהי' לו אישור בתוקף.
תכנסו באופציה מידע למשלם, "אישורים פרטניים" לאחר שתכניסו את פרטי המשלם תוכלו לבקש עד 10 תיקים, תסמנו את התיק הרצוי ותוכלו לקבל דף עם פרטי הענף

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק לא צריכים שיהי' לו אישור בתוקף.
תכנסו באופציה מידע למשלם, "אישורים פרטניים" לאחר שתכניסו את פרטי המשלם תוכלו לבקש עד 10 תיקים, תסמנו את התיק הרצוי ותוכלו לקבל דף עם פרטי הענף
תודה ענקית!!!

• הוסף לסימניות
אם זה רק בשביל לדעת את הענף אז מספיק לך מה שיהודה מילר אמר.
אבל לפעמים יש עוסקים שיש להם בעיות- למשל חוב מול מס הכנסה- יכול לגרום לביטול אישור ניהול ספרים, וכן אי דיווח הדוח השנתי, או נושאים אחרים יכולים לגרום לביטול אישור ניכוי מס במקור וניהול ספרים.

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה, אישור ניהול ספרים/פטור מניכוי מס, לאו דווקא לא קיימים מסיבה כלשהי.
לפעמים העסק מקבל אותם לתקופה מסויימת ובתום התקופה, או שזה מתחדש מעצמו, או שלא וצריך להגיש בקשה.
אם יש לתיק מייצג בשע"מ הוא בד"כ יכול לעשות את זה תוך כמה שניות.
אם הוא לא מיוצג בשע"מ מגישים בקשה לרשות המיסים (פקס/פניה) ובד"כ תוך יומיים שלושה זה מתעדכן.
אין איזה סיבה אישית שלא מביאים אישור כזה.
כמובן שעסק בעייתי או בעל חובות אי דיווחים וכד', כן עלולים לשלול לו את האישורים, אבל עסק תקין וחלק, זה לא אישי נגד העסק. זה הליך רגיל של תקופות שבאות ומסתיימות.

• הוסף לסימניות
בשביל לפתוח תיק ספק לעירייה רוצים אישור ניהול ספרים+מס במקור. אני עוסק חדש. אמור להיות לי דבר כזה? א''כ איך אני משיג אותו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בשביל לפתוח תיק ספק לעירייה רוצים אישור ניהול ספרים+מס במקור. אני עוסק חדש. אמור לביות לי דבר כזה? א''כ איך אני משיג אותו?
תבדוק בקישור בתחילת האשכול אם יש לך אישור אם לא צריך להגיש בקשה למס הכנסה.
תוכל לבקש מהמייצג או להגיע אליהם אם אין לך מייצג זה הכי מהר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה