דרוש מידע כשאמא סובלת כולם משלמים את המחיר - אלרגיה

• הוסף לסימניות
כבר למעלה מחודש, מדי לילה ובשעות הבוקר הסמוכות לקימה, מתעוררת ומתעטשת המון זמן (שעה ויותר) ברצף.
עסוקה רק בלקנח את האף שוב ושוב ממש כמה שעות.
ככל הנראה מדובר בתגובה אלרגית- אבל למה?? לא חל שינוי במצעים או באבקת כביסה.
מה יכול להיות?
מה יכול להקל?

• הוסף לסימניות
בלת''ק
לכאורה אלרגיה אביבית. תופעה מוכרת בזמן הזה ויש כמה מהמשפחה שלנו שסובלים ממנה.
יש כדורים וזריקות שאפשר לקחת. אנסה לברר לך...

• הוסף לסימניות
אצלינו במשפה המצומצמת והמורחבת יש אלרגיה לחילופי עונות. זה ממש נורא...!! זה מתיש ומחליש....
יש תרופת סבתא- לאכול המון אננס משימורים- נשמע מוזר אבל לנו זה עוזר...

• הוסף לסימניות
מה זה הזריקה בעצם?
מה התהליך לקחת את זה?
אני סובל כל שנה חודש וחצי באביב.
זה מתחיל עם התעטשויות בכמויות + גירויים נוראים בעיניים ובאף.
הייתי לפני שנתיים אצל רופא לאלרגיה והוא איבחן אצלי אלרגיה לפריחת האביב,
הוא נתן לי בזמנו כדור בשם 'טלפסט', האמת שבאותה שנה זה עזר, היות ובקושי יצאו אז מהבית
וכשיצאו, יצאו רק עם מסיכה..
שנה שעברה והשנה הכדורים לא ממש עוזרים,
למישהו יש פתרון שיכול להושיע אותי?

• הוסף לסימניות
טלפסט, מניסיון כאלרגית לאבק ברמותתתת
זריקה, לפי מה שהרופא אמר לי זה כמה סבבים במרווחי זמן, מכניסים את האלרגן לגוף בכדי שיתרגל ואז האלרגיה תעבור (אלרגיה לאבק)

• הוסף לסימניות
מדהים!!
בדיוק היום חשבתי לעצמי שאני צריכה לשאול בנושא בן אדם מבוגר שאלרגי .
הבן שלי בן 5 אלרגי לתקופת הפריחה וכן לכמה מאכלים.
יש לו תקופות שהוא נראה גרוע !!! פנים נפולות , נשכב על הרצפה גמור , אפילו כח לאכול אין לו.
האם כל האלרגיה הזו גורמת לחולשה ??
בלי קשר לתרופות שמחלישות אני מתכוונת רק לאלרגיה עצמה!!

• תודה
Reactions: B&B
  • הוסף לסימניות
יש לי אלרגיה לפריחה וזאת בדיוק העונה
התעטשויות, דמעות ,צינון גם שיעול וכו'
עשיתי בדיקת אלרגיה אצל אלרגולוג והוא גילה באמת שיש לי אלרגיה לפריחה של כמה סוגי עצים
אז מה עושים?
יש כדורים בשם AERIUS ועוד כמה סוגים שמחייבים מרשם- ממש עוזר
זריקה זה ממש במצב שהתסמינים לא חולפים למרות הכדורים..

3 חודשים בשנה אני חיה עליהם כי אין ברירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה