בקשה כשאני מתחיל לרשום מייל קופץ לי שמות שלא רשמתי

• הוסף לסימניות
כשאתה מתחיל לכתוב מייל אתה מתחיל את השם של הנשלח
ובד''כ (לפי מה שהבנתי) עולה לך השמות שרשמת באנשי הקשר שלך
ואין לי מושג למה אבל אצלי מופיאים כל מיני שמות שלא רשמתי!
וכן רציתי לשאול האם יש לך מושג איך אני מוחק איש קשר?

תודה רבה על היחס

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
כשאתה מתחיל לכתוב מייל אתה מתחיל את השם של הנשלח
ובד''כ (לפי מה שהבנתי) עולה לך השמות שרשמת באנשי הקשר שלך
ואין לי מושג למה אבל אצלי מופיאים כל מיני שמות שלא רשמתי!
וכן רציתי לשאול האם יש לך מושג איך אני מוחק איש קשר?

תודה רבה על היחס

כנראה יש לך טלפון חכם או שזה מסונכרן ומעלה מיילים שונים שבעבר צפית או כתובים בהודעות האימייל שלך..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
הברירת מחדל במייל היא שכל מי ששלחת אליו מייל נרשם אוטומטית כאיש קשר.
כדי לשנות את זה אתה צריך להיכנס לדף ההגדרות המלא. ואיפה שכתוב "יצירת אנשי קשר להשלמה אוטומטית" לבחור ב"אוסיף אנשי קשר בעצמי". אחר כך תגלול לסוף העמוד ותבחר ב"שמור שינויים".

• הוסף לסימניות
מחילה שחשדתי בכשרים!!
אכן הוא מראה כל מיני מיילים שראיתי בעבר אך לא רמתי אותם!
אז איך אני מוחק אותם?
כדי לשנות את זה אתה צריך להיכנס לדף ההגדרות המלא. ואיפה שכתוב "יצירת אנשי קשר להשלמה אוטומטית" לבחור ב"אוסיף אנשי קשר בעצמי". אחר כך תגלול לסוף העמוד ותבחר ב"שמור שינויים".
נכון.
תבדוק את זה

• הוסף לסימניות
וואו,
ממש תודה,
זה מבטל את כל האלו שהם רטרו?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה