כללי כשאני סוגרת פי די אף

• הוסף לסימניות
אם אני סוגרת פי די אף דרך פרינט יש לזה הורדה באיכות? או בעיות אחרות?
פשוט זה גורם לקובץ להיות הרבה יותר קל!! -וזה נראה בסדר..
אני לא רוצה שיהיה פדיחות בהדפסות....
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם זה וקטורי אז אין הבדל כי תמיד PDF שומר על התכונות הוקטוריות, אם זה פיקסלים תלוי באיזו מדפסת PDF אתם משתמשים, לדוגמא באקרובט צריך להגדיר את העדפות הדפסת ברירת המחדל בדיסטיילר, אני חושב שהברירת מחדל היא הדפסה באיכות נמוכה, צריך לשנות את זה כדי לקבל הדפסה איכותית, שמעתי מבעל דפוס שהמדפסת הכי טובה היא 995
בכל מקרה כדאי לבדוק את התוצאה כדי לוודאות שלא ירדה הרזולוציה, מגדילים את התצוגה בPDF, אם נניח רוצים 300 DPI צריך להגדיל בערך ל 300 אחוז או קצת יותר ולראות אם זה לא מתפקסל

• הוסף לסימניות
רעיון גרוע ויכול לגרום למיני תקלות.

כדאי להשתמש ב-export בלבד.

• הוסף לסימניות
יוצא מדי כבד דרך אקספורט
איך מורידים במשקל ולא באיכות?

• הוסף לסימניות
אני ממש מבולבלת.
איך אני סוגרת קובץ להדפסה -עיתון פרסום בעל 40 עמ'! והדפוס מבקש לא כבד....
(כל המודעות מאילוסטריטור...)
כשהקטנתי כמו פה.. באקרובט -פרינט...הקטין אבל היו מודעות שחלק מהפרטים נעלמו...
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=191277&page=2 כאן שאלתי

אז חשבתי לשטח כל קובץ דרך פרינט באילוסטריטור לפני שאני מייבא לאינידזיין ואז הכל הרבה יותר קל
אבל גם זה אומרים שזה גרוע..

מה עושים?:rolleyes:
תודה:)

• הוסף לסימניות
נראה לי עם פקודת אקספורט - זה יעבוד לך - או שתעבירי לאינדיזזין ושם תסגרי!!!!

• הוסף לסימניות
את העיתון אני סוגרת באנידזיין ושומרת אותו בפי די אף -דרך אקספורט
וזה כבד!
אילוסטריטור דרך אקספורט אין שמירה של פי די אף.

• הוסף לסימניות
יש 2 אקספורט באינדיזיין, אתם בוחרים פרינט או אינטרקטיב?

• הוסף לסימניות
פרינט-זה להדפסה..

אני צריכה לסגור את העיתון היום...
אין פה מישהו שסוגר עיתונים להדפסה?

• הוסף לסימניות
ביצוא לדפוס, את בוחרת "High Quality Print"' או "Press Quality"??

• הוסף לסימניות
Press Quality

• הוסף לסימניות
אני ממש צריכה עזרה דחוף!

• הוסף לסימניות
מה המשקל שיוצא לך? עד כדי כך זה כבד? אני תמיד סוגרת גם press. קרה פעם שיצא לי ממש כבד אז נכנסתי להגדרות בסגירה והקטנתי קצת את הרזולוציה שלהתמונות. ממה שאני ראיתי יצא אותה איכות ומשקל הרבה פחות

• הוסף לסימניות
תודה!
80 מ"ג והדפוס אומר שזה יותר מידי כבד....
הוא רוצה 40 -50 מ"ג
חייבת פתרון!

• הוסף לסימניות
מאילוסטרייטור פשור לשמור כ-PDF (save as PDF).

ניסית לעשות ZIP לקובץ? ומה הבעיה של הדפוס עם 80 מ"ב -- היום זה ממש לא כל כך הרבה.

ואם כל זה לא עובד, אז תורידי רזולוציה כמו ש-OR Design כתבה

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה גם בכאלו שעות -אני ממש לא יודעת מה לעשות
זה לא הבעיה לשלוח...
הדפוס אומר שזה גדול להדפיס ותוקע לו את המכונות...

אני אנסה רזלוציה -לא רוצה שיפגמו לי קבצים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה