נכתב ע"י rivkic;2103786:למה להשתמש בפלאש באור יום?
נכתב ע"י rivkic;2103786:למה להשתמש בפלאש באור יום?
נכתב ע"י anyway;2103888:אבל בכולן הפוקוס לא על הפנים של הילדה. הן ממש מטושטשות.
נכתב ע"י דיצה;2103947:הן לא מטושטשות, כמו שאני לא יודעת להקטין נכון...
יש כאן עוד אשכול שלי עם תמונת סטודיו, גם שם הפוקוס לא מוגדר.
במקורי זה מעולה.
נכתב ע"י anyway;2103953:תעלי קרופ של הפנים מהמקורי? בלי הקטנה?
מעניין לראות.
נכתב ע"י דיצה;2103963:אעלה בכיף.
אגב, התמונות קיבלו "לייק" מאריאל.
הוא ראה אותן באיכות מלאה, על המסך בפרוג, בשיעור.
נכתב ע"י anyway;2103998:לא זלזלתי בתמונות. הם יפות ומעניינות.
באמת עניין אותי לראות.
יתכן שבגלל המרחק הגדול מהאוביקט, זה נראה כך.
נכתב ע"י רבקי פרידמן;2103984:יפה מאוד תמונות חיות ושמחות!
בתמונה הראשונה יש פלאש? השמים שרופים שם לגמרי
נכתב ע"י דיצה;2104001:הפוקוס תמיד מתפספס לי בהקטנה.
אני באמת צריכה ללמוד להקטין נכון.
זה יקרה יומאחד...
תודה.
השמים שרופים מהשמש.
שימי לב לפי כיוון האור.
נכתב ע"י רבקי פרידמן;2104075:ברור, השאלה אם הפלאש לא היה אמור לאזן את זה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים