צימר כשאתם מחליטים לנפוש עם המשפחה איפה אתם מחפשים דירת נופש

• הוסף לסימניות
ידיד משפחה שלנו פרסם מודעה קטנה ביתד (עלות של כ400 ש"ח)
אחלה פרסום חזק, רק שתהיו מוכנים נפשית
טלפונים מ06:00 בבוקר ועד 00:00 כל אחד והשעה שהוא פותח את העיתון ;)
תוך שבוע מילא תפוסה מלאה לכל הבינהזמנים

מאמינה שגם המודיע מוכיח פרסום חזק, אבל פונה לקהל החסידי יותר

אני אישית פחות סומכת על אתרים, בעיקר המלצות מפה לאוזן/מודעה בעיתון

אם הצימר שלכם מוצלח ושווה, תסמכו על הלקוחות שהם כבר יביאו את הבאים בתור....

ובמידה ומדובר על צימר שאתם משכירים בכל תקופות השנה
מסכימה עם כל מילה של @חגית קרמר עופו על זה!
אין כ"כ מה לסמוך על אתרים השאלה היא האם אתרים מביאים לקוחות או לא...
אני וכל סביבתי הקרובה תמיד שסגרנו צימר וכד' היה דרך אתרים שתמיד זמינים נגישים עם אינפורמציה מלאה ותמונות מה שאין בעיתונים

• הוסף לסימניות
מניסיון, כשמפרסמים באתרי נופש שונים, משלמים מחיר חודשי סביר
ללא אחוזי רווח על סגירה, לדוגמה, הלוח החרדי ועוד
מביא לקוחות באופן סביר, בבין הזמנים מתמלא בטוח
יותר מאשר פרסום בקווים ושבועונים,
היתרון הגדול הוא האופציה בתמונות, אפשר לראות סגנון דירה.
ואצלינו המשיכו להתקשר גם באמצע השנה מפרסום של בין הזמנים...
לא מתחייבת, אבל זה הניסיון שלי
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
בכל מקרה איפה שתבחרו לפרסם
תתנו כתובת מייל לבקשת תמונות בסוף כשרואים זה משכנע
והכי טוב עם איזה הסרטה של המקום
שיהיה לכם הרבה סייעתא דשמיא

• הוסף לסימניות
אנחנו מפעילים בית נופש ורוצים לדעת איפה בעיקר אנ"ש מחפשים צימרים ודירות נופש כדי לדעת היכן הכי כדאי לפרסם, יתד? מקומונים? או בכלל אתר אינטרנטי?
כל תגובה תעזור.
אני לרוב משתמש בכל אלו כדי
שבסוף נגיע לתוצאה הטובה
אבל הכי הרבה אני מחפש זה ביתד.
בהצלחה רבה. ;)

• הוסף לסימניות
אין כ"כ מה לסמוך על אתרים השאלה היא האם אתרים מביאים לקוחות או לא...
אני וכל סביבתי הקרובה תמיד שסגרנו צימר וכד' היה דרך אתרים שתמיד זמינים נגישים עם אינפורמציה מלאה ותמונות מה שאין בעיתונים
איזה אתר הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
איזה אתר הכי מומלץ?
היה כאן ניק שהיה לו צימר.
פרסם פה באתר עם תמונות ומבצע לחברי פרוג.
הוא עשה בשכל.
אנשים נתנו עליו המלצות אח"כ וחברה סיפרה לי שהיא ניסתה כמה פעמים להגיע אליו והיה תפוס.

אם קשה לכם למלא גם אחרי פירסום,
ממליצה לבקש מידידים שמבינים שיבואו ויבדקו מה חסר להם,
איך אפשר שדרג.
לפעמים,
תשדרגו ב- 3000,
אבל בזכות זה תרוויחו...... כי תמלאו את הימים הריקים...
בקיצור.
תשקיעו בפרסום,
אבל גם בלבדוק איך עיניים של לקוחות רואים את הצימר שלכם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האמת שזה קצת מוזר למיטב הבנתי אין אף פלטפורמה כמעט של פירסום כולל יתד וכו שלא מפרסמים טיולי חו"ל ,אממה שבוקינג זה בעיה כי שמה המזמינים מדרגים אתכם ,אנחנו מזמינים תמיד רק בבוקינג אחרי כמה מקרים של עוגמת נפש של צימר שלא עמד בהבטחות ובציפיות בצימרים שהזמנו דרך יתד ואפילו ששלחו תמונות שיחקו עם הזוויות וכולי לכן תמיד ממליצה רק דרך בוקינג או לחפש בבוקינג ולמצוא מחוץ לבוקינג כדי לחסוך בעמלות

• הוסף לסימניות
היה כאן ניק שהיה לו צימר.
פרסם פה באתר עם תמונות ומבצע לחברי פרוג.
הוא עשה בשכל.
אנשים נתנו עליו המלצות אח"כ וחברה סיפרה לי שהיא ניסתה כמה פעמים להגיע אליו והיה תפוס.

אם קשה לכם למלא גם אחרי פירסום,
ממליצה לבקש מידידים שמבינים שיבואו ויבדקו מה חסר להם,
איך אפשר שדרג.
לפעמים,
תשדרגו ב- 3000,
אבל בזכות זה תרוויחו...... כי תמלאו את הימים הריקים...
בקיצור.
תשקיעו בפרסום,
אבל גם בלבדוק איך עיניים של לקוחות רואים את הצימר שלכם.
בהצלחה!
להבנתי כל זה נכון כשהמחיר הוא כמו השוק או יותר, עד כמה שהבנתי המחירים שלנו עד היום היו זולים בהרבה מהשוק ולא חסרים משפחות שמחפשות דוקא את הזול גם אם המקום לא יהיה וילת החלומות.
גם היו הרבה שוכרים שנהנו מאד וניכרים דברי אמת ועדיין הטלפון של העסק לא כל הזמן תפוס..
השאלה היא האם שבתות חורף הם מדד.
האם במקומות מבוקשים ממלאים את כל השבתות או 50% או 80%.
והאם ניתן להסיק מתקופה זאת בשנה שצריך לפרסם יותר/שצריך להשקיע עוד 3000 ש"ח ושאר העצות החכמות, או שפשוט בכל מקום זה כך בחורף.
דבר אחד נכון, לא השקענו בתמונות אבל מי שקורא את התגובה הקודמת של @סופר וומן מבין למה אנחנו חוששים להשקיע מדי בתמונות.
אגב לגבי מבצע לחברי האתר כתבתי בעבר שמי שמביא סגירה של שוכרים אנחנו מעבירים לו בהעברה בנקאית 10% מהעסקה.
היות ובמחשבה שניה המבצע הזה עלול להיות תעלול של אנשים פחות ישרים וד"ל נשנה אותו לע"ע ל10% זיכוי לנופש [לזמן מוגבל].
ועוד מילה אחת, בהקשר למחירים חשבנו בדיוק להעלות את המחיר אבל אנחנו עדיין בהתלבטות אם וכמה אז נשמח אם תגיבו באשכול שפתחתי בשביל זה. הנה קישור

• הוסף לסימניות
להבנתי כל זה נכון כשהמחיר הוא כמו השוק או יותר, עד כמה שהבנתי המחירים שלנו עד היום היו זולים בהרבה מהשוק ולא חסרים משפחות שמחפשות דוקא את הזול גם אם המקום לא יהיה וילת החלומות.
גם היו הרבה שוכרים שנהנו מאד וניכרים דברי אמת ועדיין הטלפון של העסק לא כל הזמן תפוס..
והאם ניתן להסיק מתקופה זאת בשנה שצריך לפרסם יותר/שצריך להשקיע עוד 3000 ש"ח ושאר העצות החכמות, או שפשוט בכל מקום זה כך בחורף.
דבר אחד נכון, לא השקענו בתמונות אבל מי שקורא את התגובה הקודמת של @סופר וומן מבין למה אנחנו חוששים להשקיע מדי בתמונות.
אגב לגבי מבצע לחברי האתר כתבתי בעבר שמי שמביא סגירה של שוכרים אנחנו מעבירים לו בהעברה בנקאית 10% מהעסקה.
היות ובמחשבה שניה המבצע הזה עלול להיות תעלול של אנשים פחות ישרים וד"ל נשנה אותו לע"ע ל10% זיכוי לנופש [לזמן מוגבל].
ועוד מילה אחת, בהקשר למחירים חשבנו בדיוק להעלות את המחיר אבל אנחנו עדיין בהתלבטות אם וכמה אז נשמח אם תגיבו באשכול שפתחתי בשביל זה. הנה קישור
אין פרטים על המקום.
אזור.
אם היו תמונות (פשוט עם מרצפות 15 על 15 או 120 על 120 - עם פלורסנטים או נברשות וכדו),
מה יש שם (נדנדות/ערסלים/שולחנות פינגפונג/ג'קוזי וכדו)
מיקום (עפולה/צפת/במושבים ליד בית שמש/טלזסטון/גבעת זאב/טבריה)

יש משתנים שאמורים להשפיע על מחיר.

מאמינה שקיץ מלא יותר מחורף.
יחד עם זה, הייתי בודקת עם מקומות כמותכם בסביבה מה נורמלי.
חוץ מזה,
אולי שווה ליצור קשר עם כאלה שהעסק דומה ולבקש שכשהם מלאים שיפנו אליכם ואתם תעשו להיפך,
זה לגמרי מקובל בשוק הזה.

• הוסף לסימניות
אין פרטים על המקום.
אזור.
אם היו תמונות (פשוט עם מרצפות 15 על 15 או 120 על 120 - עם פלורסנטים או נברשות וכדו),
מה יש שם (נדנדות/ערסלים/שולחנות פינגפונג/ג'קוזי וכדו)
מיקום (עפולה/צפת/במושבים ליד בית שמש/טלזסטון/גבעת זאב/טבריה)

יש משתנים שאמורים להשפיע על מחיר.

מאמינה שקיץ מלא יותר מחורף.
יחד עם זה, הייתי בודקת עם מקומות כמותכם בסביבה מה נורמלי.
חוץ מזה,
אולי שווה ליצור קשר עם כאלה שהעסק דומה ולבקש שכשהם מלאים שיפנו אליכם ואתם תעשו להיפך,
זה לגמרי מקובל בשוק הזה.
תודה רבה. למיטב הבנתי התגובה הזו מתייחסת לאשכול על מחירים.
השאלה שם מתייחסת למינימום מבחינת מיקום ורמה. [המקום שלנו הוא פשוט אבל בהחלט לא המינימום, ובכל אופן לקבל ס"ג של מה נקרא זול ומה מתחת לזה]

• הוסף לסימניות

אני יכול לשלוח לך לקוחות בתמורה למה שכתבת, איך יוצרים איתך קשר?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאתר זה מאסט.
זה עוזר לסגור עסקאות מכל מי ששמע מפה לאוזן, כי דבר ראשון מחפשים בגוגל עוד מידע.
כי זה המקום היחיד שיש גמישות להכניס את כל המידע הרצוי, ולעדכן מידע והמלצות לפי הצורך.
כי אפשר לקדם אותו אורגנית בגוגל בחינם עם השקעה שבועית סבירה (השקעת זמן).

אחרי שיש אתר ממליצה לקנות ניק פרמיום כאן בפרוג ולהיות פעילים עם חתימה מעניינת שמובילה לאתר. זה מביא יופי של תנועה וחשיפה (אין לי אחוזים בפרוג, לצערי).
עשינו כעצתך שידרגנו לפרימיום ויצרנו איזשהו אתר בייסיק.
נודה לבעלי סינונים בחברות השונות אם יכנסו לאתר ויעדכנו אותנו אם התמונות פתוחות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שיווק בכמה שיותר ערוצים במקביל, בהתאם לתקציב.
כל בנ"א שפונה לשאול איך הגיע, וככה אפשר תוך חודשיים-שלושה למפות את ערוצי השיווק הכי יעילים. (ברמה שאפשר למדוד כמה עלה ליד משלם מכל ערוץ פרסום).

לטעמי הכי חשוב תמונות באיכות גבוהה מאוד ומידע מפורט על הצימר באופן שלא נשאר לבנ"א מה לשאול אלא רק לסגור.
איסוף ביקורות חיוביות בגוגל - מעלה דרמטית את אחוזי הפונים ואת אחוזי הסגירה.

אני חושבת שאתר זה מאסט.
זה עוזר לסגור עסקאות מכל מי ששמע מפה לאוזן, כי דבר ראשון מחפשים בגוגל עוד מידע.
כי זה המקום היחיד שיש גמישות להכניס את כל המידע הרצוי, ולעדכן מידע והמלצות לפי הצורך.
כי אפשר לקדם אותו אורגנית בגוגל בחינם עם השקעה שבועית סבירה (השקעת זמן).

אחרי שיש אתר ממליצה לקנות ניק פרמיום כאן בפרוג ולהיות פעילים עם חתימה מעניינת שמובילה לאתר. זה מביא יופי של תנועה וחשיפה (אין לי אחוזים בפרוג, לצערי).

רעיונות נוספים לערוצי פרסום ללא תשלום:
  1. כל אתרי הצימרים. לא חקרתי את מודל הרווח שלהם, משערת שחלקם לפחות עובדים לפי אחוזים בסגירה.
  2. קבוצות וואסטאפ שמאפשרות פרסום ללא תשלום.
  3. קבוצות בצ'אטים
  4. שת"פ עם הגרלות. תרומת פרס עבור פרסום.
כמובן צריך לבחור מה שמתאים לאופי העסק.
יש לכם קישורים של קבוצות פעילות בצ'אטים?

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי קהל היעד!
אם קהל היעד הוא אברכי ורמת הצימר בסיסית במחיר זול
יהיה טעות לפרסם באתרים! שם מפורסמים צימרים ברמה עם תמונות מפציצות!
אתם צריכים לפנות לקהל היעד החרדי אברכי שמחפש במקומונים ובעיתונים, ובקווים!
ולעשות מייל ששולח אוטומטי תמונות
כך שכל אחד בלחיצת כפתור יקבל תמונות למייל שלו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה