כללי כשגרפיקאי צריך לדאוג לתרגום.... את עזרתכם בבקשה.

• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף מתרגם/ת מאנגלית לעברית.
עבודה מהיום ל...(אתמול)..היום.
אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא!

• הוסף לסימניות
ידוע לי על מישהי מצוינת, פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוריד חינם את התרגומון של בבילון שמתרגם טקסטים שלמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;309584:
יש אפשרות להוריד חינם את התרגומון של בבילון שמתרגם טקסטים שלמים.

בשום אופן לא!!!

תרגומון אוטומטי (עדיין) אינו מסוגל לתרגם מטבעות-לשון, ביטויים מקובלים וסלנגים שימושיים. כמו"כ הוא אינו מכיר ביטויים טרימנולוגיים של מגזרים, כגון - ביטויים המקובלים בציבור היהודי-חרדי, ביטויים מקומיים ועוד.
תרגום אוטומטי הוא אפשרות מצוינת להבין טופס שהורדתם ואתם צריכים למלא, קטע מכתבה שלא הבנתם, או הוראות לטוטוריאל כלשהו.

בשום אופן אי אפשר ךהסתמך על תרגום אוטומטי לצורך ניסוח טקסט המיועד לפרסום לקהל הרחב.
לצורך כך יש צורך במתרגם השולט בשתי השפות על בוריין (מקצועי או מתנדב).

כדוברת אנגלית ברמה טובה מאד (בלי להתגאות, פשוט נולדתי בארה"ב ואני "מבלה" שם די הרבה, בשנים האחרונות) נתקלתי בתרגומים חובבניים המעלים גיחוך ולעג. התרצו לשים עצמכם ללעג בציבור?!

• הוסף לסימניות
מחזק.

מישהו פעם קרא מדריך למשתמש, שעשוי עם תרגום עילג (כלומר, תרגום אוטומטי?)

זה נורא לקרוא את זה. יש גם סגנון כתיבה של תרגום, זה נורא. בהזדמנות, אם יהי' לי קטע כזה אולי אעלה לפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה