כשהווינדוס מנפנף בחניתו | הצילו בלע"ז

• הוסף לסימניות
:D...
לא נראה לי שמישהו ידע להגיד למה איך וכמה...
בשביל זה תצטרך לתאר לנו איזה מחשב יש לך, איזה מעבד, כמה זיכרון, איזה לוח אם וכו' וכו', ומה עשית בו, וכמה זמן הוא בשימוש.....
אני אישית במצב כזה הייתי מאוד ממושמע לאזהרה הזאת -
מגבה דבר ראשון את החומרים במחשב, חבל מאוד לאבד חומר, השקעה ועבודה.
ודבר שני הייתי ברגע זה מרים טלפון דחוף ל'יצרן המחשב'
או לחילופין טכנאי המחשב שלי, וקורא לו לבוא על הדקה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא עוללתי בו/לו שום רע, והוא כבן ארבע שנים, למוד יסורים. (קרי: עמוס גרפיקות ודומיהן לעייפה, אם כי מקום יש בו עדיין, בשונה מסבלנות).

• הוסף לסימניות
בלי לראות את זה מקרוב לא ניתן לנחש מה זה

עצה להריץ אנטי וירוס ואנטי רוגלות אולי זה יפסק

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי
בדרך כלל הודעה מסוג זה בעיית חומרה בדיסק קשיח
ולא שום וירוס.
רוב הסיכויים שתפעיל את המחשב מחדש, הביוס יתן לך גם התראה על הדיסק הקשיח....
כדאי להיות ממושמע אם יש חומר חשוב על המחשב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;655748:
כדאי להיות ממושמע אם יש חומר חשוב על המחשב....
אוקי, נהייתי כזה (לשם שנוי).
כל החומר מגובה כעת, בכונן נייד חצוני
(המחובר תמידית למחשב. אין סכנה בגבוי כזה, נכון??)

מה הלאה? :confused:
(חוץ מלקרוא לטכנאי. כיסי מסרב בתוקף, פשוט).

• הוסף לסימניות
אני הייתי מנסה לעשות איחוי דיסק + תיקון סקטורים פגומים

• הוסף לסימניות
יש מנגנון בשם SMART - שמובנה בכל הדיסקים הקשיחים של ה 6 שנים האחרונות בערך. הוא רושם על איזור מיוחד בדיסק (שלא נגיש למשתמש בד"כ) את כל המאורעות שעברו על הדיסקים, בעיקר שני פרטים חשובים כמו RELOCATION - דהיינו פעמים שהדיסק היה צריך להעביר נתונים ממקום למקום כי המקום הראשון היה בעייתי עם אחוזי שגיאות CRC גבוהים מהמותר. ו HEAD REALOCATION - שזה אומר שמנגנון הכיוון של הראשים לא הצליח למצוא את המיקום המדויק , או שלקח לו זמן רב מהרגיל. זה סימן רע במיוחד.
על כל פנים , עד אחוז שגיאות מסוים (שנקבע עי היצרן) הדיסק ממשיך לעבוד כרגיל, עי תוכנה פשוטה אתה יכול לקרוא את מידע ה SMART של הדיסק. מע הפעלה חדשות (ויסטה ו 7) בודקות לבד את זה ואם מתקבלים ערכים חריגים מעבד לתקן (THRESHOLD) הוא מודיע לך את ההודעה הזאת.
ב 80 אחוז מהמקרים הדיסק יפסיק לעבוד בימים/שבועות הקרוביםץ אבל ראיתי כמה מקרים נדירים של דיסקים שעבדו עוד הרבה זמן.
עכשיו זה באמת זמן לא טוב לכזאת תקלה, המחירים של הדיסקים הקשיחים הכפילו את עצמם פי 4 ב 14 יום האחרונים.
אבל אין לך הרבה ברירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;658103:
יש מנגנון בשם SMART - שמובנה בכל הדיסקים הקשיחים של ה 6 שנים האחרונות בערך. הוא רושם על איזור מיוחד בדיסק (שלא נגיש למשתמש בד"כ) את כל המאורעות שעברו על הדיסקים, בעיקר שני פרטים חשובים כמו RELOCATION - דהיינו פעמים שהדיסק היה צריך להעביר נתונים ממקום למקום כי המקום הראשון היה בעייתי עם אחוזי שגיאות CRC גבוהים מהמותר. ו HEAD REALOCATION - שזה אומר שמנגנון הכיוון של הראשים לא הצליח למצוא את המיקום המדויק , או שלקח לו זמן רב מהרגיל. זה סימן רע במיוחד.
על כל פנים , עד אחוז שגיאות מסוים (שנקבע עי היצרן) הדיסק ממשיך לעבוד כרגיל, עי תוכנה פשוטה אתה יכול לקרוא את מידע ה SMART של הדיסק. מע הפעלה חדשות (ויסטה ו 7) בודקות לבד את זה ואם מתקבלים ערכים חריגים מעבד לתקן (THRESHOLD) הוא מודיע לך את ההודעה הזאת.
ב 80 אחוז מהמקרים הדיסק יפסיק לעבוד בימים/שבועות הקרוביםץ אבל ראיתי כמה מקרים נדירים של דיסקים שעבדו עוד הרבה זמן.
עכשיו זה באמת זמן לא טוב לכזאת תקלה, המחירים של הדיסקים הקשיחים הכפילו את עצמם פי 4 ב 14 יום האחרונים.
אבל אין לך הרבה ברירה.
כשאתה מריץ SMART מ HBCD הוא לא בודק מחדש את הסקטורים? אז למה לוקח לו הרבה זמן?

• הוסף לסימניות
למה לרוץ ל HBCD , תריץ Crystak disk Report (גוגל)

ולא , הוא לא בודק כלום. הוא רק קורא את המידע שרשום במחיצת SMART. אם תחבר מתאם סיריאלי לפינים בגב של הדיסק - תוכל עי כמה פקודות לאפס את המחיצה הזאת.
זה מה שעושים בדיסקים מחודשים או recertified , כי במחיצה הזאת רשום גם כמה שעות הדיסק היה בשימוש וכמה פעמים הדליקו וכיבו אותו.

• הוסף לסימניות
וכשפעם בטעות הרצתי SMART על דיסק אונקי הוא רץ ורץ בלי לעצור, איך זה? הוא חיפש את המחיצה?
ואתה בטח מתכוון Crystal disk Report

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;658121:
וכשפעם בטעות הרצתי SMART על דיסק אונקי הוא רץ ורץ בלי לעצור, איך זה? הוא חיפש את המחיצה?
ואתה בטח מתכוון Crystal disk Report
כנראה נתקע כי לא מצא את המחיצה. בעיקרון זה חלק מפקודות ה ATA לקרוא את ה SMART, וגם בקרי דיסקים USB מסוימים יכולים לקרוא את זה , בהנחה שלדיסק יש את המחיצה.

מזמן הפסקתי לתקן שגיאות הקלדה -ממילא לגוגל לא אכפת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;658123:
כנראה נתקע כי לא מצא את המחיצה. בעיקרון זה חלק מפקודות ה ATA לקרוא את ה SMART, וגם בקרי דיסקים USB מסוימים יכולים לקרוא את זה , בהנחה שלדיסק יש את המחיצה.

מזמן הפסקתי לתקן שגיאות הקלדה -ממילא לגוגל לא אכפת.
נשמע מעניין שיש מחיצה כזאת על אונקי. ואיך מאפסים אותה?
לגוגל לא אבל אנחנו צריכים להיות בטוחים שלזה הכוונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;658103:
אבל אין לך הרבה ברירה.
אם הבנתי נכון ותמצית כל הדרשה הזו היא ח"ו ח"ו ח"ו לקנות דיסק קשיח חדש - אזי אנא, הבטח לי שאתה צוחק!!!!!!!!!!!! ההארדיסק שלי בן חודשים ספורים!!!!!!!!!!!!!!!! אללי!!!!!!!!!!!!! :(:(:(

אין פתרון שכיסי האומלל יאהב יותר, פליזזזזזזז???? :confused:

• הוסף לסימניות
יש לך אחריות - אם הוא בן חודשים ספורים

• הוסף לסימניות
ענו לי שצריך להוכיח שהדיסק קשיח אכן פגום, ע"י איזו תוכנה אפעס משו. :confused:

• הוסף לסימניות
הצילו הדיסק שבק חיים

הטכנאי טוען שהמנוע התקלקל
אולי יש מי שיכול ליעץ איך מצילים חומר שהיה כתוב עליו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריG;665217:
הטכנאי טוען שהמנוע התקלקל
אולי יש מי שיכול ליעץ איך מצילים חומר שהיה כתוב עליו

חברת שחזור - או מומחה פרטי לנושא.
ודוקא בהרבה מקרים מומחים פרטיים עושים את העבודה הרבה יותר בזול מחברות מפורסמות ובטיק-טק גומרים ...(ודי למבין)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....