כשהילדים חולים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1388720:
צריך להתנסות, נכון, אבל הנתונים האלה היו נראים טובים וסבירים ולכן הצעתי לנסות את האופציה הזו גם כאן, לא אמרתי להשאר איתם בכל מקום לכל החיים :). כל אחד מגיע בסוף לנוסחה של כמה אופציות שטובות בשבילו, והעלתי השערה שהתאורה שהיתה שם היא טובה.
והשוני בין שחור ללבן לא הכרחי בכלל בכל מצב ובכל זמן, תלוי רק בשטח.
בשחור השתמשתי במטריות
נראה לי שזה מה שהפריע
כי אחרי זה הסרתי אותן ויצא יותר טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1388732:
נסי לצלם רקע לבן עם אותם התנאים של רקע שחור.
ספרי לי מה יצא לך...

אני עושה את זה תמיד, ככה אני מצלמת אא"כ יש שינוי צמצמים משיקולים שונים... ואני לא מכבה את הפלאש של הרקע בשחור אלא מסובבת ומנמיכה, על הקדמי זה לא משפיע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1388750:
אני עושה את זה תמיד, ככה אני מצלמת אא"כ יש שינוי צמצמים משיקולים שונים... ואני לא מכבה את הפלאש של הרקע בשחור אלא מסובבת ומנמיכה, על הקדמי זה לא משפיע.

אשמח שתשלחי לי לראות.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1388753:
אשמח שתשלחי לי לראות.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בשמחה לקראת הערב אני אחפש כמה דוגמאות להמחיש ואשלח בע"ה

• הוסף לסימניות
סליחה שאני שואלת, אבל בתמונה הראשונה הילד שרוף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבושינקה;1388639:
התפיסות שלך מדהימות!!!
יש לך מרכך על הסופט בוקס?
יש משו מוזר עם הצבעים?
זה באמת מוזר
אני מצלמת על רקע סגול בהיר ויוצא כחול
תראי:

• הוסף לסימניות
הילד מותק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1388904:
זה באמת מוזר
אני מצלמת על רקע סגול בהיר ויוצא כחול
תראי:

זה לא כחול זה סגול אולי קצת קר
מה שכן הוא יוצא כהה כי התאורה לא מגיעה אליו
הכי טוב באמת להתחיל רק עם תאורה קידמית, להגיע לתוצאה טובה, להבין מה עשית (הכי חשוב) ואז להוסיף תאורה נוספת לרקע (לשרוף לבן או תאורה אחורית בצבעוני)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1388732:
לא מסכימה איתך לגבי השוני בין שחור ללבן בכלל...
זה שני דברים שונים שבכלל לא תלויים רק בשטח.
ברקע שחור את לא מאירה את הרקע. (לא לשיטת קקטוס. (( ;) )) )
קחי את עצמך ותעשי ניסוי כזה,
נסי לצלם רקע לבן עם אותם התנאים של רקע שחור.
ספרי לי מה יצא לך...

וכן,הבנתי שלא התכוונת שתתחתן עם הנתונים לנצח...
מה שכן אני אני ממליצה:
אחרי שמגיעים לנוסחה מדוייקת שמתאימה לך -
לרשום הכל על דף ולהדביק לפלאשים.
אצלי יש מדבקות על הפלאשים עם הנתונים שמתאימים.
הרגת אותי עם המדבקות...
לא ידעתי שאת יקית:p

• הוסף לסימניות
הי יעל,
קודם כל בהצלחה עם התאורה :)

חייבת להמליץ לך על משהו, את יכולה לשחק שבועות עם תאורה, ולהגיע רגע לתוצאה רצויה, ואחרי רגע זה שוב "לא יעבוד" וככה שוב ושוב..

ממש כדאי לך ללמוד את הדבר ברצינות ולהבין מה התאורה עושה ואיך.

אני מכירה כמה צלמות שלקחו את דוד דנברג = 052-7692048.
ללימודי תאורה בסטודיו שלהן, ויצאו סופר מרוצות.

זה יהיה לך הרבה יותר טוב יועיל מאשר דעות סותרות ( שיכול להיות שהן נכונות )
פה בפורום, שאף אחד לא יודע מה הגודל שלו, הארון שאולי יש לידו, והעוצמה של הפלאש שךף וכו'..

שוב, המון הצלחה, את בדרך הנכונה :)

מילכי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה