כשהכסף (לא) גדל על האפים

• הוסף לסימניות
טוב, אז צינון הוא תופעה שנתית שגרתית, אבל מה עושים אלו מביננו שבשחרור הגודש שבאף תלויה פרנסתם?

מחכים בסבלנות עד שיחלוף לו... ובינתיים מרוב תסכול מוציאים הודעה מרוכזת ללקוחות המודאגים...

ותודה ענקית לאלישבע אבר הענקית על העריכה המדליקה. האזנה נעימה וחורף בריא ורק בשורות טובות!!!

קבצים מצורפים

• נבצרות זמנית 3.mp3
    KB 590.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי בלר;1811851:
טוב, אז צינון הוא תופעה שנתית שגרתית, אבל מה עושים אלו מביננו שבשחרור הגודש שבאף תלויה פרנסתם?

מחכים בסבלנות עד שיחלוף לו... ובינתיים מרוב תסכול מוציאים הודעה מרוכזת ללקוחות המודאגים...

ותודה ענקית לאלישבע אבר הענקית על העריכה המדליקה. האזנה נעימה וחורף בריא ורק בשורות טובות!!!

ברצינות או בצחוק? :D יצירתית שכמוך...

יש הרבה תכשירים בבית מרקחת, אסור להתייאש לפני שמנסים את כולם :)

ואגב, הקול לא נשמע כזה גרוע...

• הוסף לסימניות
חחח
חמודה! :)
איזה כיף ללקוחות שלך...

• הוסף לסימניות
לי עזר כמוסות אקליפטוס ותרסיס אף. זה עוזר לחצי שעה בערך.

אבל,
(כשאני שומעת את השיר אני מזהה את הצינון)

• הוסף לסימניות
לי עזר סימפונוס שקניתי אצל הוס - מומלץ!!

• הוסף לסימניות
זה טוב!
פרסומת מתוקה ומקורית!

• הוסף לסימניות
שאלו אם זה בצחוק או ברצינות.. זה היה יותר צחוק של חוסר אונים ;)

ושמעו סיפור - לקוח וותיק ומוערך שלי ביקש קריינות, סיפרתי שאני מצוננת. (השיחה התרחשה במייל, כך שלא היתה אפשרות להעריך את הצינון מצידם אלא להסתמך על ההערכה שלי, שאני מצוננת ושלא כדאי! ) הם היו מאד לחוצים בזמן ושכנעו אותי לקריין בכולופן. קריינתי את הקטע עשרים אלף פעם כדי לתמרן עם האותיות הבעייתיות - אבל עדיין שמעו שזה לא זה.

הם קיבלו את הקטע אמרו מקסים, וכולנו שמחנו.

אתמול הם כותבים לי לפתע - שהקטע נשמע מצונן ושבבקשה אקריין להם בשנית...

מלבד המסקנה שלי, שבחיים לא להיכנע ללחץ ולא להסכים לקחת עבודה כשאני לא בטוחה במליון אחוז שאני יכולה לספק תוצאות באיכות הרגילה, מעניין אותי לדעת - מה הייתם עושים?

מה שאני עשיתי היה לקריין את זה שוב, כי לא היה לי איך לתקשר איתם, אבל אני ממש חושבת שזה היה לפני ולפנים משורת הדין... במיוחד שהתעקשתי שאני מצוננת ושזה לא יישמע טוב!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה