נכתב ע"י poto12;1633399:השאלה שלי האם אורגניסט צריך כזה לוגו מושקע?
תסלחו לי על הביטוי כולה אורגניסט?
כלומר הלוגו מאד מאד יפה מעצב מוכשר ביותר מי אני בכלל שאחלק פידבקים...
אבל האם כל עסק צריך לוגו כ"כ מושקע?
אולי לא הבנתם נכון?נכתב ע"י צבע;1633767:לא מכירה את האורגניסט הזה,
אבל יש אורגניסטים גדולים שממותגים חזק בציבור
ולוקחים מחיר כמעט כמו תזמורת שלמה.
העבודה מקסימה!!
נכתב ע"י poto12;1634025:אולי לא הבנתם נכון?
התכוונתי לתהות לא על הרמה של האורגניסט שאני מאמינה שהיא מצוינת! אם הוא ביקש לוגו ופנה למעצב מוכשר
אלא האם אורגניסט צריך לוגו בשביל מיתוג
כלומר אולי המיתוג של האורגניסט זה יותר מפה לאוזן מאשר לוגו חזותי?
זאת שאלה יותר כללית שאני נתקלת בה לפעמים כלפי עוד בעלי מקצוע
האם תמיד צריך לוגו בשביל מיתוג???
מיתוג= לוגו?
נכתב ע"י לנדא;1634217:ועוד משהו... יש לי חולשה ממש לרווחים מוגזמים בין אותיות...
זאת השאלה האם הוא צריך להכניס וויז'אל לראש?נכתב ע"י ראש קטן;1634584:לדעתי זה מדהים!
ומי שלוקח כרטיס מאורגניסט בד"כ יודע איך קוראים לו, הלוגו הוא יותר בשביל להכניס את הויזואל לראש. מיוחד!
לאהרלה סאמעט יש לוגו?נכתב ע"י YB nekuda;1635024:אם האורגניסט שואף להגיע רחוק (ולקחת יותר)
מיתוג טוב זה פשוט מוצר חובה.
אם טוב לו ומצוין שהוא אורגניסט פשוט וטווח הלקוחות מספק אותו
(כספית ומנטלית)
לוגו חביב על רולאפ יספק אותו ויתאים לצרכיו.
נכתב ע"י poto12;1635361:לאהרלה סאמעט יש לוגו?
בכ"א הדסקים שאני קבלתי ממנו היו מודפסים עם מדבקה שחור לבן במדפסת ביתית
ונראה לי שהוא הגיע דיי רחוק...
אז לא הבנתי מה יש לאורגניסט לעשות עם לוגו?
אשמח שתסבירו לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים