נאמרו כאן כמה הערות חשובות אשמח להתייחס אליהם,
ראשית, לא כל לוגו יכול, ראוי וצריך להיות מושלם, היות ואחרי הכל לוגו הוא אילוץ מסוים.
ועוד נקודה, מה לעשות אבל בעינינו, אנגלית פחות קריאה מעברית. (אבל זהו רצון הלקוח)
הרעיון יפה
חסרה דינמיקה בדמות, היא נראית תקועה
הפונט קצת "מרובע" מדי ביחס לאווירה הרצויה, עדיף פונט רך יותר, עם יותר תנועה.
יש מקום ״להרזות״ מעט את הדמות, לגבי הפונט והדינמיקה, איני רואה בעיה כל שהיא.
ההטיה במלל העברי "תוקעת", נוסעת אחורה.
נניח, אולם העברית חייבת לזרום עם הכיוון של כל הלוגו, כל ויראציה אחרת היתה נראית לא טוב בעין, אילוץ, כבר אמרנו?!
הייתי מנסה להדגיש את הגלגלים יותר לעומת שאר המלל
אכן, מלכתחילה הטקסט היה דק והגלגלים עבים, אך זה לא היה נראה טוב בעין (זה היה דומה יותר לאופנוע...) כך זה יותר נראה אופניים. בכו״א השמנתי מעט את הגלגלים
רק אני חושב שיש פה קשר לנכים? כסא גלגלים???
אני מציע שתתבונן שוב, אולי בכלל תראה כאן משקפיים...
במחשבה שנייה בעצם אתה צודק, זה מפני שמשכתי את הדמות קצת על הגלגל האחורי, תודה, טופל.
מאוד מאוד יפה.
אבל הלוגו הקודם והפונט המדהים גורם לנו הגברת ציפיות...
אילוץ כבר אמרנו?! אפשר לראות גם ברחבי העולם ובכל תחום המיתוג שלא כל לוגו הוא הברקה גאונית, ולא כל מיתוג הוא פאר היצירה.
אני מצטרף לעובדה שצריך לעבות מעט את הגלגלים ומוסיף שאלה.
אפשר לראות מה קורה שהרקע לא שחור? (הכוונה מבחינת צבעוניות)
במקרה הזה צבע הרקע הוא חלק מהשפה הגרפית של המיתוג והוא יחזור על עצמו תמיד במודעות, שלטים ופרסומים, וגם ללא הרקע אפשר לשחק עם הכתום והשחור בלבד.
הלוגו יפה, יפה מאוד.
אבל אם תסיר את המילה 'חשמליות' זה יתאים גם לאופניים רגילות..
בשביל לתת תחושה של חשמליות תוסיף (במקום של השרשרת באופניים) חוט חשמל עם תקע שמתחיל בגלגל האחורי שנגמר במרכז הגלגל הקדמי
או את סמל החשמל/ברק במקום השרשרת (כמו שיש בארונות חשמל) אף אחד לא יחשוב שזה כיסא נכה..
נו באמת, אופניים חשמליות לא באמת מחוברות עם חוט חשמל לשקע... את לא באמת מצפה שאני יעשה לדמות גם עניים ושיניים וכובע עף ברוח...
אין צורך להאכיל אנשים בכפית, אם המדובר היה באופניים רגילות היה כתוב ״אופני אליהו״ או ״גלגלי ראובן״...
תיקון: הלקוח ביקש קצת חשמל והנה התוצאה הסופית:
תודה רבה לכולם, מכל מלמדי השכלתי.