כללי כשהלוגו נוסע... מיתוג לחנות האופניים ממול בית פרוג

• הוסף לסימניות
שלום
והנה שוב פעם מיתוג דינאמי, והפעם על הפרק חנות האופניים ממול בית פרוג, וכנראה שגם כאן שיחק המזל הטיפוגרפי והפעם באנגלית, (זה שהצבעים זהים לצבעי הלוגו הקודם שהעלתי הוא מפני רצון הלקוח וההתאמה לענין, יש לי עוד צבעים בארסנל...)

נשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית הכל פתוח עדיין

עריכה: הלקוח לבסוף העדיף בגווני הירוק והנה התוצאה הסופית:

קבצים מצורפים

• Region capture 95.png
    KB 100.9 · צפיות: 49
  • Region capture 105.png
    KB 134.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
הרעיון יפה
חסרה דינמיקה בדמות, היא נראית תקועה
הפונט קצת "מרובע" מדי ביחס לאווירה הרצויה, עדיף פונט רך יותר, עם יותר תנועה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל.
ההטיה במלל העברי "תוקעת", נוסעת אחורה.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד
הייתי מנסה להדגיש את הגלגלים יותר לעומת שאר המלל

• הוסף לסימניות
רק אני חושב שיש פה קשר לנכים? כסא גלגלים???

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה.
אבל הלוגו הקודם והפונט המדהים גורם לנו הגברת ציפיות...

• הוסף לסימניות
מעולה

אני מצטרף לעובדה שצריך לעבות מעט את הגלגלים ומוסיף שאלה.
אפשר לראות מה קורה שהרקע לא שחור? (הכוונה מבחינת צבעוניות)

• הוסף לסימניות
אפשר לראות את הלוגו הקודם?
לפי התגובות זה ממש מסקרן...

• הוסף לסימניות
בהודעה שלו בתחילת עמוד זה, צריך ללחוץ על המילים "הלוגו הקודם שהעלתי", וזה מעביר לאשכול ההוא.

• הוסף לסימניות
תודה,
בהחלט לוגו יפה!

• הוסף לסימניות
זה נראה כסא גלגלים. אולי בגלל שהנוסע יושב רק על גלגל אחד? תנסה לשחק עם המיקום שלו.

• הוסף לסימניות
רק לי נדמה שמקף קטן בין שתי המילים יהפוך את זה ליותר קריא

לי היה קשה לקרוא ממבט ראשון מה בדיוק כתוב

• הוסף לסימניות
קונספט מעולה, אך הלוגו עודנו בוסרי מעט.

לא ברור לגמרי מדוע הטיפוגרפיה כולה אינה באותו משקל, זה גורע מעט מהסימטריה הכ"כ הכרחית של הלוגו.

לגבי הטיפוגרפיה, הייתי ממליץ לך להשתמש בפונט גות'הם במשקל בולד/כבד/שחור, או משהו מעין זה. לדעתי ההתאמה שלהם ללוגו תהיה מושלמת מאחר ואלו פונטים עגולים לגמרי.

לגבי הרוכב, הייתי ממליץ לנסות גישה עגולה יותר שתתאים לוגו, פחות שפיצים.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי!
את הפונט בעברית הייתי עושה דינאמי יותר...

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה, יפה מאוד.
אבל אם תסיר את המילה 'חשמליות' זה יתאים גם לאופניים רגילות..

בשביל לתת תחושה של חשמליות תוסיף (במקום של השרשרת באופניים) חוט חשמל עם תקע שמתחיל בגלגל האחורי שנגמר במרכז הגלגל הקדמי
או את סמל החשמל/ברק במקום השרשרת (כמו שיש בארונות חשמל) אף אחד לא יחשוב שזה כיסא נכה..

• הוסף לסימניות
נחמד ביותר - הייתי מדגישה יותר את הגלגלים ביחס לפונט.
סליחה שאני ישירה - אבל הצבעים ממש לא מתאימים. תלך על צבעים של מרחב, ספורט, חופש, כיף ,הנאות, אקשן, חבר'ה!!!!!

ועוד הערה שנראית לי: במבט ראשון הבנ"א לא נראה יושב על אופניים זה נראה כסא גלגלים. נראה לי בגלל שהוא יושב על הגלגל.

• הוסף לסימניות
נאמרו כאן כמה הערות חשובות אשמח להתייחס אליהם,

ראשית, לא כל לוגו יכול, ראוי וצריך להיות מושלם, היות ואחרי הכל לוגו הוא אילוץ מסוים.
ועוד נקודה, מה לעשות אבל בעינינו, אנגלית פחות קריאה מעברית. (אבל זהו רצון הלקוח)

הרעיון יפה
חסרה דינמיקה בדמות, היא נראית תקועה
הפונט קצת "מרובע" מדי ביחס לאווירה הרצויה, עדיף פונט רך יותר, עם יותר תנועה.

יש מקום ״להרזות״ מעט את הדמות, לגבי הפונט והדינמיקה, איני רואה בעיה כל שהיא.

ההטיה במלל העברי "תוקעת", נוסעת אחורה.
נניח, אולם העברית חייבת לזרום עם הכיוון של כל הלוגו, כל ויראציה אחרת היתה נראית לא טוב בעין, אילוץ, כבר אמרנו?!

הייתי מנסה להדגיש את הגלגלים יותר לעומת שאר המלל

אכן, מלכתחילה הטקסט היה דק והגלגלים עבים, אך זה לא היה נראה טוב בעין (זה היה דומה יותר לאופנוע...) כך זה יותר נראה אופניים. בכו״א השמנתי מעט את הגלגלים

רק אני חושב שיש פה קשר לנכים? כסא גלגלים???
אני מציע שתתבונן שוב, אולי בכלל תראה כאן משקפיים...
במחשבה שנייה בעצם אתה צודק, זה מפני שמשכתי את הדמות קצת על הגלגל האחורי, תודה, טופל.

מאוד מאוד יפה.
אבל הלוגו הקודם והפונט המדהים גורם לנו הגברת ציפיות...

אילוץ כבר אמרנו?! אפשר לראות גם ברחבי העולם ובכל תחום המיתוג שלא כל לוגו הוא הברקה גאונית, ולא כל מיתוג הוא פאר היצירה.

אני מצטרף לעובדה שצריך לעבות מעט את הגלגלים ומוסיף שאלה.
אפשר לראות מה קורה שהרקע לא שחור? (הכוונה מבחינת צבעוניות)

במקרה הזה צבע הרקע הוא חלק מהשפה הגרפית של המיתוג והוא יחזור על עצמו תמיד במודעות, שלטים ופרסומים, וגם ללא הרקע אפשר לשחק עם הכתום והשחור בלבד.

הלוגו יפה, יפה מאוד.
אבל אם תסיר את המילה 'חשמליות' זה יתאים גם לאופניים רגילות..

בשביל לתת תחושה של חשמליות תוסיף (במקום של השרשרת באופניים) חוט חשמל עם תקע שמתחיל בגלגל האחורי שנגמר במרכז הגלגל הקדמי
או את סמל החשמל/ברק במקום השרשרת (כמו שיש בארונות חשמל) אף אחד לא יחשוב שזה כיסא נכה..

נו באמת, אופניים חשמליות לא באמת מחוברות עם חוט חשמל לשקע... את לא באמת מצפה שאני יעשה לדמות גם עניים ושיניים וכובע עף ברוח...
אין צורך להאכיל אנשים בכפית, אם המדובר היה באופניים רגילות היה כתוב ״אופני אליהו״ או ״גלגלי ראובן״...
תיקון: הלקוח ביקש קצת חשמל והנה התוצאה הסופית:

תודה רבה לכולם, מכל מלמדי השכלתי.

קבצים מצורפים

• Region capture 105.png
    KB 134.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הייתי נוגס באות I עם הגלגל כמו שנגסת באות O

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתמר נתן;1641238:
נו באמת, אופניים חשמליות לא באמת מחוברות עם חוט חשמל לשקע... את לא באמת מצפה שאני יעשה לדמות גם עניים ושיניים וכובע עף ברוח...
אין צורך להאכיל אנשים בכפית, אם המדובר היה באופניים רגילות היה כתוב ״אופני אליהו״ או ״גלגלי ראובן״...
אנשים יודעים לאכול גם בידיים, אבל עם כפית זה נראה יפה יותר..
באמת תלמד אותי איך מטעינים אופניים חשמליות? לא עם חוט חשמל לשקע?
אפרופו כובע עף ברוח, קסדת רוכב אופניים מעל הראש הקריח הייתה משדרגת לך.

כמובן שעכשיו כמעט מושלם..

• הוסף לסימניות
לוגו יפה!
אולי להוריד את הרגל מהאדם יהפוך את זה לפחות כסא גלגלים?

(כי גם ככה הרגל שלו בצד ולא קדימה, לא?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה