כללי כשהלקוח רוצה לשבת יחד איתך בזמן העבודה - איך מתמודדים?

• הוסף לסימניות
המביט:
אני חושב שזה תלוי מי הלקוח.
יש אחד שיודע מה שהוא רוצה וזה מוריד חמישים אחוז מהעבודה ויש כאלו שהפוך
כל אחד לגופו (לא הצלחתי לצטט אז עשיתי העתק הדבק)

גם אני חושבת כך.
אבל הוא לא יודע על המחשב הוא רק יודע מה הוא רוצה.
אז יושבים יחד על סקיצה כותבים כל מה שהוא אומר מסתכלים על דוגמאות שרוצה בסגנון וכו'..
ולאחר שהולך יושבים על המחשב, יוצרים לו סקיצה ואז קוראים לו.

זה לא סותר, זה שהוא יודע מה הוא רוצה, לא מחייב לשבת לידך בזמן העבודה...

• הוסף לסימניות
ישראלה, בתחתית תיבת ההודעה שברצונך לצטט ישנם 4 מלבנים. על הימני ביותר כתוב ציטוט-פשוט לחצי עליו, ותפתח לך תיבת תגובה. אל תמחקי את הסוגריים.

• הוסף לסימניות
זה סיוט כי סתם נלחצים ושום דבר לא יוצא טוב.....
וגם פתאום הלקוח אומר נראה איך זה נראה כך ושום אז איך זה ככה ותחלפי... ושימי אחד ליד השני וכד'
עגיף להמנע
ולא להתעסק עם לקוחות שמשגעים ת'שכל!

• הוסף לסימניות
היה לי סיפור עם לקוחה שעצבנה אותי על פרסומת, הלחיצה אותי עד הסוף ולא הבינה מעצמה שדברים לא יוצאים ברגל.
והתוצאה? הפרסומת שלה בכלל לא היתה אפקטיבית. חוץ מגרפיקה יפה לא היה לה כלום.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש יותר נשים מגברים שרוצים להתערב לנו בעבודה. זה קרה לי פעם אח אבל הוא באמת שילם יותר. הכי טוב לומר שעובדים על זה בלילה, כשהילדים נרדמים אז המעוף והיצירתיות מתעוררים.

• הוסף לסימניות
אני עברתי קורס שפשוף לעבודה מול לקוחות. עבדתי שנים במשרד פרסום שמוציא עלונים שבועיים והיה אין סוף לקוחות שהיו באים לראות איך מעצבים להם את המודעה. זה כמובן לא מודעות מורכבות ומושקעות, אבל בהתחלה הייתי נלחצת אימים. עד שבסוף למדתי לעבוד כך וזה כבר לא הזיז לי. הבעיה היתה או כאשר הגיעו גם הבעל וגם האישה....
או כאשר הלקוח שכח ללכת ולא הבין שיש לי לחץ של עבודה והספק ובשביל מודעה אחת קטנה שלו אין לי זמן לבזבז את כל הבוקר וגם להיות האוזן קשבת, הפסיכולוג וכו'..

• הוסף לסימניות
אצלי הדברים לא נשארים בלב מיד הרבה זמן
מבהירים בצורה שאינה משתמעת ל-2 פנים
ולא לשכוח להכניס הרבה את המילים לטובתך, למענך אני רוצה שיצא הכי מושלם וכ"ד,
אם תבהיר לב"א שזה כדאי ומשתלם לו וחוץ מהעבודה שלו שום דבר לא מענין אותך
אז שניכם תרגישו טוב
הוא יצא מבסוט מהגרפיקאי
ואתה תצא שמח שאין לך שוטרים על הראש
מלבד זאת הוא מעריך יותר את העבודה שלך, הוא יודע שאתה מקדיש לה ענין חשיבה וריכוז.

• הוסף לסימניות
חברה אתם מפונקים...

אני עובדת במחשב שמחובר ברמוט לכמה בוסים("עולים לי על המחשב"- במילים פשוטות), לא מפרטת יותר...
אבל אני לפעמים עובדת שש שעות ביום ויותר כשהם מחוברים, צופים בי לסירוגין. וגם אם הם לא שם אני לא יכולה לדעת את זה... ומתקשרים ומעירים על סקיצות ונסיונות- זה משהו שלא מתרגלים אליו- לפי איך שאני רואה.
כשאני מנסה לבקש שאודיע כשיש לי חדש, אומרים לי: אם את לא יכולה לעבוד כך- תתפטרי...
ואני עובדת ב"ה, בינתיים לא מתפטרת....

• הוסף לסימניות
בוס טוב יודע שעל מנת לקבל את מירב התפוקה מעובד, הוא חייב לתת לו "מרחב".
קל וחומר כשמדובר באומנות.
אחרת, הוא יורה לעצמו ברגל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mix;168220:
חברה אתם מפונקים...

אני עובדת במחשב שמחובר ברמוט לכמה בוסים("עולים לי על המחשב"- במילים פשוטות), לא מפרטת יותר...
אבל אני לפעמים עובדת שש שעות ביום ויותר כשהם מחוברים, צופים בי לסירוגין. וגם אם הם לא שם אני לא יכולה לדעת את זה... ומתקשרים ומעירים על סקיצות ונסיונות- זה משהו שלא מתרגלים אליו- לפי איך שאני רואה.
כשאני מנסה לבקש שאודיע כשיש לי חדש, אומרים לי: אם את לא יכולה לעבוד כך- תתפטרי...

שאפו!!
בחיים לא היתי מסוגלת!
כך נראה לי בכל אופן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mix;168220:
חברה אתם מפונקים...

את עובדת אצל מישהו - ולכן כך את באמת צריכה לעבוד בצורה כזו.
אך מי שעבוד באופן עצמוני - לא צריך ולא חייב לאף אחד שום דין וחשבון, וזה חלק מהבונוס שמקבל אדם שעובד באופן עצמאי.

• הוסף לסימניות
מיקס-?????????
אני לא קולטת איך אפשר לעבוד ככה!!!
ומה אתם עושים, גרפיקאים נכבדים, כשבאים אליכם לפגישה והיא נמרחת שעות על שטויות ומורידה משעות העבודה? לי זה קורה הרבה...

• הוסף לסימניות
עבדתי עם לקוחה שישבה לידי כ"כ הלחיצה אותי שכל שניה נפל לי המחשב.
ובגלל זה היא שאני לא מספיק מקצועית , אילו ידעתם כמה היא שגעה אותי כל שניה שנתה דעתה.
הבעיה שאני מתבישת להעיף אותם. מה לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Mix;168220:
חברה אתם מפונקים...

סיוט. פשוט סיוט של עבודה.
אני הייתי משתגעת,
מי לא אוהב להתקשקש במחשב ולנסות כל מיני שטויות הזויות, שאולי בסוף כן יוצא מהם משהו,???!
אבל כשאת בעיצומם הבוס שלך לא מבין את מי הוא מעסיק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י evart;169457:
עבדתי עם לקוחה שישבה לידי כ"כ הלחיצה אותי שכל שניה נפל לי המחשב.
ובגלל זה היא שאני לא מספיק מקצועית , אילו ידעתם כמה היא שגעה אותי כל שניה שנתה דעתה.
הבעיה שאני מתבישת להעיף אותם. מה לעשות?
תקבעי איתם שיבואו אליך מלכתחילה בשעה מאוחרת- 8 בערב, ותאמרי להם ביי ביי ב-10..
ותנסי בכלל לא להפגש עם הלקוחות. אמנם לוקח לדברים זמן לזוז עד שמבינים מה הם רוצים, אבל בסוף זה קורה.

כך נראה לי.

• הוסף לסימניות
תארו לעצמכם שהבוס שלי הוא בעלי והוא מרשה לעצמו בגדול לשגע את האריה?כשזה מתחיל אני אומרת שאני לא מרגישה טוב והולכת הביתה ומשם עובדת ושולחת במייל.ואז שנינו מרוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה