כללי כשהם קטנים רוצים לאכול אותם,מה תעשו כשהם ייגדלו?

• הוסף לסימניות
אהבתי! ממש מתוק ויפה!
לאכול אותו...;)

נ.ב.
חסר לי סימני פיסוק בעיניים-
"כשהם קטנים רוצים לאכול אותם...
מה תעשו כשהם יגדלו???"

אני בעד לשנות את הפונט-- אבל יותר מזה לא לשנות כלום!
זה מאוד יפה, (אולי בקטנה- להוסיף צל כהה יותר צמוד לפריטים בתמונה על גבי המשטח)

• הוסף לסימניות
עיבוד מקסים אבל..

דוקא לי מזכיר "אמהות בישלו ילדיהן"..
לא יודעת אולי רק לדעתי. אבל ההקשר הזה של הסיר הירקות והתינוק לא עושה לי טוב כשאני רואה את זה .אולי אני לא צודקת

• הוסף לסימניות
הזכיר לי את הבדיחה -
שמן זית עושים מזיתים, ממה עושים שמן תינוקות?

(מסכימה עם רותי, קצת מחריד במחשבה שניה.. למרות שהאימג' מתוק, ממש לאכול אותו)

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד...
מעניין מה ההמשך.

בין התמונה לחלק הלבן שלמעלה יש טיפה אפרפרות (הסיום של התמונה),
הייתי ממזגת בינהן.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
למה אין סימני פיסוק זו שאלה או קביעה או סתם עילגות

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הביקורת,
רציתי לראות האם יש משהו קצת מפחיד או מצמרר בסיטואציה של התינוק בסיר ?

לגבי הטיפוגרפיה הפונט מרים של פונטייפ נבחר ע"י הלקוח לכל הקמפיין
ואני חושב שהוא בחר במשהו מאוד מתאים

אהב את הביקורת כי היא תבנה אותך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה