כללי כשהנוסטלגיה והעתיד נפגשים

• הוסף לסימניות
מצאתי ברשת שתי תמונות של מקום זהה, אחת מלפני עשרות שנים ואחת שצולמה לאחרונה.

שילבתי בין שתיהם בפוטו שופ והנה התוצאה:

קבצים מצורפים

• נוסטלגיה 1.jpg
    KB 244.1 · צפיות: 15
  • נוסטלגיה 2.jpg
    KB 235.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חזק ביותר!!
לקח לי שניונת לתפוס מה קורה בתמונה השניה...

• הוסף לסימניות
מדהים בעוצמות! מיזגת בצורה יוצאת מן הכלל, והבלטת את השוני--- מיוחד!
ב"מצא את ההבדלים" צריך לציין את העונה בשנה בה צולמה כל תמונה, כי זה שנוסע עם הגופיה מעט שונה מהחבר'ה עם המעילים בצד השני :)
בכל אופן, הייתי נהנית לראות את התמונה המקורית (הישנה, את החדשה אני מכירה מהרחוב)

• הוסף לסימניות
המקור:

ועוד..

קבצים מצורפים

• 248825_10150216406903486_6060652_n.jpg
    KB 82.2 · צפיות: 10
  • 252960_10150216406958486_1165354_n.jpg
    KB 66.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;894390:
מדהים בעוצמות! מיזגת בצורה יוצאת מן הכלל, והבלטת את השוני--- מיוחד!
ב"מצא את ההבדלים" צריך לציין את העונה בשנה בה צולמה כל תמונה, כי זה שנוסע עם הגופיה מעט שונה מהחבר'ה עם המעילים בצד השני :)
בכל אופן, הייתי נהנית לראות את התמונה המקורית (הישנה, את החדשה אני מכירה מהרחוב)

יצא מיזוג יפה. אבל לא ממש התאמצתי. מסיכה. 5 דק.

• הוסף לסימניות
אני אעדיף את הישן, בעתיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה