- הוסף לסימניות
להוריד את 4 הצבעוניים?נכתב ע"י up;2336783:תלטשי את החץ עוד קצת
רעיון מצויין
תורידי את החיצים שבצד
ושימי מרקם יותר מעניין אבל עדין ולא מורכב
ומתחת ללוגו שימי את המידע והפרטים
אני מתכוונת לשדר שהוא לכמה כיוונים גרפיקה / הקלדה / תמלולנכתב ע"י EPaP;2336792:רעיון חמוד, הביצוע צריך שיפור
רוצה להסביר מה מבטא השם וכו'?
אני העדפתי את הגופן בראשון,
יש בצורניות שלו משהו שמביע חץ, יותר מהשני
אבל הפריע לי בעיקר: החיצים שהוספת,
גם מבחינת עיבוד, גם מבחינת כפילות (השם חץ והאייקון חץ)
וגם מהבחינה שלוגו תיקני לא אמור להכיל חץ
כי יש לו משמעות ממש ברורה שמלא פעמ' חוסמת דרכים נוספים של יצירתיות.
הטיפוגרפיה מתחת זקוקה לשיפור, אבל נראה לי שקודם תתמקדי בלוגו עצמו
הצלחות!
נכתב ע"י EPaP;2336825:הבעיה היא כזו: אם השם הוא חץ, והלוגו הוא חץ,
אז צריך שורת הסבר : גרפיקה הקלדה, תמלול
אבל- אם השם הוא קשור לגרפיקה או שם פרטי
והלוגו הוא חץ, אז שורת הסלוגן יכולה להיות " לכל כיוון שתרצו".
ולפי דעתי זה עדיף.
אז הורדתי את החיצים...נכתב ע"י קריאייטיבית;2337117:יש כאן ריבוי פונטים. בחרי פונט אחד עם כמה משקלים , מקסימום זה -2.
דבר שני, בענין הלוגו, הצביעה בתוך האותיות מיותרת.
החיצים הצבעוניים בצד ימין מיותרים.
אם תעבדי עם סרגלים מדויקים לצורך שוליים ויישור הבודי טקסט, זה יעזור לך מאד.
בהצלחה רבה,
ותזכרי טוב, שגם אם את מהגרפיקאיות שמשווקות את עצמן כלא יקרות, ואת עובדת יותר מהר ופחות ממוקד. כשאת יוצרת מיתוג לעצמך כגרפיקאית אין לך מנוס מלשבת וליצור לוגו מושלםםם שמשדר את מה זאת רוצה לאמר.
גם לוגו שאומר "אני גרפיקאית טובה, יעילה, זריזה, ולא יקרה" צריך להיות לוגו שצועק את זה חזק, ובצורה מקצועית.
יש תשובה?נכתב ע"י חנון;2337237:אז הורדתי את החיצים...
גם אני חשבתי שזה יותר מידי פונטים אבל יש לי בעיה עם המספרים
בפונט של גרפיקה וכו' המספרים מידי כבדים לדעתי ובלידר הם לא מספיק ברורים
לכתוב את המילים טל: בפונט אחד והמספרים פונט אחר?
נכתב ע"י מלפפון;2337531:לדעתי, כדאי לך לנסות לעצב משהו חדש לחלוטין.
יש מצב שעוד תחזרי לראשון, אבל ככה תהיה לך בחירה מתוך שנים,
ויש אפשרות גדולה שתגיעי לתוצאה בהרבה יותר טובה מאשר הלוגו הנוכחי.
בלוגו החדש תעשי משקל כבד יותר, אותיות דפוס, אם את רוצה חץ: חץ יציב- אולי מתחת לסמל, ושני צבעים יציבים שמשדרים עיצוב נקי.
(זה לא מחייב לשדר יוקרה, אבל ככה עדיף משהו שמשדר יציבות יותר ועיצוביות).
בהצלחה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים