כשהעולם מחייך אלי:)

• הוסף לסימניות
אשמח בחו"ד על התמונה ועל העריכה
תודה!!

קבצים מצורפים

• דדד.jpg
    דדד.jpg
    KB 101.2 · צפיות: 45
  • דדדד.jpg
    דדדד.jpg
    KB 100.4 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
העריכה ממש משדרגת!
ילדה מתוקה עם חיוך כובש :)

• הוסף לסימניות
תודה ענבר, כייף לשמוע!

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה ויפה!!
אהבתי את העריכה ממש מוסיף.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת כלכך מה להגיד
כי זה יפה גם התמונה וגם העריכה
מה עוד?!

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה וגם הילדה:)
העיניים שלה מובהרות יותר מידי
ואם כבר לחתוך הייתי חותכת אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Click86;n5025692:
תמונה חמודה וגם הילדה:)
העיניים שלה מובהרות יותר מידי
ואם כבר לחתוך הייתי חותכת אחרת.

קדימה, מוזמנת לנסות--

• הוסף לסימניות
העריכה ממש מוסיפה ומשדרגת
רק צריך יישור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;n5025718:
העריכה ממש מוסיפה ומשדרגת
רק צריך יישור

תודה, צודקות בקשר ליישור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Click86;n5025708:

החיתוך פה נחמד.
אני אישית קצת פחות מתחברת למירכוז,
תודה בכל אופן!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה