כשוורד מדלג על קונטרול - הצילו!! - בקשת עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
הוורד החליט להתעל מהקונטרולים שלי,
מה שאומר שכל פעם שאני רוצה להעתיק, להדביק, להדגיש, למתוח קו, לבטל וכו' אני צריכה ללכת להגדרה המאימה בסרגל המשימות או בהקשה על מקש ימני.
זה מאריך לי את זמן העבודה פי שתיים!
יש לציין שבמדובר בכל מסמכי הוורד, ולא רק במסמך ספציפי מסויים.
יחד עם זה, במקומות אחרים במחשב ובאופיס, באאוטלוק ובאקסל לדוגמא, הקונטרול עובד יופי.

יהודים טובים, עזרו לי!:(:(

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש באפשריות עוד לפני שבאתי לכאן, אני לא מוצאת את זה

• הוסף לסימניות
הוורד החליט להתעל מהקונטרולים שלי,
מה שאומר שכל פעם שאני רוצה להעתיק, להדביק, להדגיש, למתוח קו, לבטל וכו' אני צריכה ללכת להגדרה המאימה בסרגל המשימות או בהקשה על מקש ימני.
זה מאריך לי את זמן העבודה פי שתיים!
יש לציין שבמדובר בכל מסמכי הוורד, ולא רק במסמך ספציפי מסויים.
יחד עם זה, במקומות אחרים במחשב ובאופיס, באאוטלוק ובאקסל לדוגמא, הקונטרול עובד יופי.

יהודים טובים, עזרו לי!:(:(

קובץ > אפשרויות > מתקדם > אפשרויות עריכה לבדוק מה מסומן לגבי הקונטרול

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה.PNG
‏‏לכידה.PNG
צפה בקובץ המצורף 342609 צפה בקובץ המצורף 342609

• הוסף לסימניות
לא מוצאת שום מקום לשנות את ההגדרה, אני כבר אחריי הרבה נסיונות :(

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לשנות את ההגדרות שפה ולבדוק...

• הוסף לסימניות
ניסיתי לאפס הגדרות.
לא יודעתואם אני עשיתי את זה,
אבל עכשיו הוא נותן לי להשתמש בקונטרול להדגיש ולמתוח קו, אבל לא להעתיק ולהדביק.

מוזר המחשב שלי. אוף!

• הוסף לסימניות
ניסיתי לאפס הגדרות.
לא יודעתואם אני עשיתי את זה,
אבל עכשיו הוא נותן לי להשתמש בקונטרול להדגיש ולמתוח קו, אבל לא להעתיק ולהדביק.

מוזר המחשב שלי. אוף!
תעברי בקיצורים על העתק וכד' ותעשי אותם מחדש
https://support.office.com/he-il/ar...רי-מקשים-9a92343e-a781-4d5a-92f1-0f32e3ba5b4d

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי הפעולה נעשית מהר מידי כך שהקונטרול נופל

• הוסף לסימניות
אולי הפעולה נעשית מהר מידי כך שהקונטרול נופל
גם אם בפעם הראשונה והשניה זה יכול לקרות,
אז אחרי שבמשך כמה שעות של מילוי מסמכים בטקסט חוזר, אני חורקת שיניים בלי קונטרול - תבין שזה לא ייתכן!!

• הוסף לסימניות
אבל אין לי שם את הפקודה "קופי" בכלל...
רק קופי פורמט.
חיפשתי ב"הכרטיסיה בית" שם זה אמור להיות, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה