כשזה לא CANON

• הוסף לסימניות
שאלה לי לאלו העוסקים בעיקר בצילום וידיאו:

כרגע אני לפני רכישת מצלמת DSLR שתשמש בעיקר לוידיאו אך גם לסטילס.

כמעט סגרתי על ה 80D של קנון, אך מבירור שערכתי
קיימות בשוק מצלמות ללא מראה של פנסוניק כמו GX80 או GH4
והן הרבה יותר איכותיות בצילום הוידיאו שלהן מאשר ה80D של קנון לדוג'.
כמו כן מבחינת המשקל הן הרבה יותר קלות.

משהו פה מכיר/התנסה/ יודע להגיד את ההבדלים ומה כדאי??

תודה מראש

• הוסף לסימניות
חד משמעית-
אם את צריכה את זה לצילום וידיאו לכי על GH4.
שווה השקעה של עוד 3 אלף.
הסטילס שלה פחות טוב, אבל אין להשוות בכלל את איכות ההסרטה בין 2 המצלמות הנ"ל,
אני קניתי לצילום וידיאו את הקנון, ועד היום אני מצטערת ע"כ,
ולכן כ"כ בוער למנוע את העגמת נפש הזאת מאחרות,
בכל מקרה בהצלחה בקניה- איזו שלא תהיה...

• הוסף לסימניות
אם את צריכה את זה לצילום וידיאו לכי על GH4.
שווה השקעה של עוד 3 אלף.

ואני ממליצה להשקיע עוד קצת (או הרבה לא מעודכנת במחירים נכון להיום) וללכת כל הA7S של סוני
בכל מקרה, קחי בחשבון שלקנון/ניקון יש שרות תיקונים/מבחר עדשות ועדשות תואמות בלי השואה וזה בהחלט מבאס בסוני/פנסוניק
מצד שני- אלו דגמים שבהחלט יעודיים לוידאו
הסטילס בA7S באיכות מעולה אם זה משו שחשוב לך
אשמח לעזור בפרטי/במייל אם יש לך צורך
והמון הצלחה וס"ד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה