כשזה נוחעם, רואים!

• הוסף לסימניות
הפרינט של 'בולטון פוטנציאל'.

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    1.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
דברו על זה כבר בפרוג, הם לא לקחו חלוני וגיירו אותו, כמו שנהגו לעשות עד היום הזה...

ונוחעם פתח להם עניים...

"אפשר לקחת ילד חרדי ולצלם אותו... רעיון, הא?"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;827083:
ו
"אפשר לקחת ילד חרדי ולצלם אותו... רעיון, הא?"

והילד הוא במקרה בן אחותו...
אני "במקרה" גם שכן ותיק ומכר מהקהילה.
גם בפרסומות על מקסי הלט הוא צילם את בנו..
ככשאלתיו :מדוע הוא מערב משפחה ועסקים?
הוא ענה בענוונותו האופיינית : העיקר שהילד יהיה מאושר.. :)

• הוסף לסימניות
אכן, בשניה הראשונה חיפשתי את הלוגו "נוחעם" בצד המודעה.. :)

• הוסף לסימניות
צד שני של המטבע

נא להרגע

נראה לי שאם במבט ראשון כולם צועקים זה נוחעם!
ומכירים כבר בע"פ את הסגנון שלו
לא ייקח הרבה זמן וזה יתחיל לצאת מן האף
ונראה כאן אשכולות בסגנון
מתי יחליפו הבולטונים סגנון

(נדמה לי שבאחת האשכולות מישהו כבר טען א"ז וצחקתי ממנו אבל כשיהיה שטפון של פרסומת מבית בולטון ... או או )

• הוסף לסימניות
סלחו לי על השחייה נגד הזרם, אבל ממש לא מובנת לי ההתלהבות מנוחעם.
מה כבר מיוחד בפרסום הזה? איזה קאץ' יש כאן? מה הבידול שיש במוצר הזה על פני שאר המוצרים?

ממש לא מובן. וסליחה על חוסר הסגידה באפקט העדר סביב נוחעם...

• הוסף לסימניות
זה לא ענין של סגידה

פשוט הבחור הזה גילה צד חדש במטבע הפרסום
והגילוי הזה מעניין..

הותיקים כאן עוד זוכרים איך היו מכסחים אותו בתחילת דרכו
אך לאחר מכן כשהוא הצליח "לשנות משהו בראש"
הרבה הורידו את השטריימל בפניו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה