בקשת שיר כשיבוא קץ הגאולה

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם שיר יפה על המילים האלו:

"למחר כשיבוא קץ הגאולה
אומר להם הקב"ה לישראל
בני אני תמה מכם
האיך המתנתם לי כל אותן השנים,
והם אומרים לפניו
רבונו של עולם
אלולי תורתך שנתת לנו כבר איבדונו בין האומות
לולי תורתך שעשועי אז אבדתי בעניי"

מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
יש שתי שירים, אחד ישן יותר (שירת נשים, א"א להעלות לכאן) אם יש לך איך ליצור קשר באישי, אני יכוון אותך לזה
והשני של ר' הלל פלאי ויצחק מאיר

• הוסף לסימניות
יש שתי שירים, אחד ישן יותר (שירת נשים, א"א להעלות לכאן) אם יש לך איך ליצור קשר באישי, אני יכוון אותך לזה
והשני של ר' הלל פלאי ויצחק מאיר
@ליטאי פשוט @ליטאי פשוט! אפשר לשלוח לי למייל . . את הזה עם השירת נשים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למי יש את השיר בשירת גברים אבל בלחן של הנשים?
של הרב פלאי זה קצת אחר במנגינה..
יש למישו?
יעזור לי ממששש!

• הוסף לסימניות
הפכתי ת'עולם ולא מצאתי
אז פשוט אין:(
מוזמנים להוציא..

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד גם לקבל אותו.
אני כבר שנים מתגעגעת אליו.
זה היה לפני שנים במסיבת גמר של ביה"ס מטרסדורף בירושלים.
052761eme
תודה רבה !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה