- הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;n4885982:מאוד אוהבת את השניה - גם התאורה יפה!כן היה מוסיף לה ריכוך נוסף
שזה את יכולה ע"י סופטבוקס גדול ומקורב לבנות כמה שיותר - שגם אותו תוכלי לרכך עם עוד בד לבן נוסף
נכתב ע"י sarigold5;n4886132:היה עוזר להקפיץ את הפלאש מהקיר, או שזה היה יוצא מדי צידי?
נכתב ע"י קונטרסט;n4886350:שרי
איך מתאים לך ליצור כאלה דיונים!!
לגבי מה שקקטוס כתב שהתמונה מתאימה לתערוכה,
נראה לי שיש לך הרבה כאלה......
את יצירתית ויודעת מה שאת עושה.
נכתב ע"י טירה;n4886368:לכאורה צידי מידי
נכתב ע"י דבורי ליברמן;n4886936:התוצאה הסופית שווה ויפה!
נכון מאד מה שייעצו לך כאן- תיישמי בחופש הבא
אני אישית פחות מתחברת לצבע של הרקע,הוא קצת חולה-אבל ממש עניין של טעם
נכתב ע"י ינאי;n4887005:אני אוהבת את הסגנון הנקי הזה
הן מתוקות!!
שאלה, אם שמת מטריה על הספידלייט, העיגול בעין הוא בגודל של המטריה או של הספידלייט.?
נכתב ע"י ינאי;n4887005:אני אוהבת את הסגנון הנקי הזה
הן מתוקות!!
שאלה, אם שמת מטריה על הספידלייט, העיגול בעין הוא בגודל של המטריה או של הספידלייט.?
נכתב ע"י C H A N Y;n4887291:יש משהו בצילום שלך רך,מינימלסטי ועדין שאני מאוד אוהבת.
נכתב ע"י ויזואלי;n4887474:התמונה הראשונה מדהימה ממש!!
וסתם אני אוהבת מאד את הרקע bone.. מחכה לי בסל
דוקא לסגמון התאורה אני מאד מתחברת
את יכולה להקפיץ עוד פלאש לתקרה בשביל לעדן את הצללים או לחילופין לעבור לסופטבוקס גדול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים