דרוש מידע כשלא משלמים שכר לימוד לבי"ס (עירוני לבנות)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
וכל הרוח הנושבות מול בתי הספר באשכולות דכאן, תגרום למצב בתי הספר להתדרדר כמו הממ"ד וממלכתי. שם המורים נמצאים בעמדת מגננה כל הזמן, רועדים מהצל של עצמם. לא ירחק היום והם יצטרכו עו"ד צמוד.....
תנו אמון במערכת, למעט מקרי קיצון, רוב רובם מעוניינים בטובת ילדיכם.
כל האשכולות שנפתחים... למה נפתחו
אם בתי הספר היו ממשיכים להתנהל כמו שבאמת היו צריכים, לא היו נפתחים אשכולות.
אני לא תמיד מוצאת קשר בין הבית יעקב של שרה שנירר לבין מה שקורה היום.
בין התיכון שהיא פתחה לבין התיכון של היום...

כנ"ל מורות, מלמדים, גננות ומטפלות

• הוסף לסימניות
ממש לא,
חברות האוטובוסים מקבלות סכום מסויים פר תיקוף.
ותוספות על קווים לא רווחים מספיק
ואת זה אתה אומר מידיעה או ניחוש?
למיטב ידיעתי הכספים הולכים למדינה.
יש את הביקורת שח החברה ויש בירורות של המדינה עליהם...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני שואל אבל גני בנות ויסודי (עירוני) זה לא בחינם? אני באמת לא יודע... :rolleyes:
פשוט שנה הבאה הבת שלי עולה לגן עירוני ומעניין כמה זה עולה אם בכלל...
בגדול בחינם, למעט דמי שכלול והנלווים עליהם.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני שואל אבל גני בנות ויסודי (עירוני) זה לא בחינם? אני באמת לא יודע... :rolleyes:
פשוט שנה הבאה הבת שלי עולה לגן עירוני ומעניין כמה זה עולה אם בכלל...
בעיקרון, חינם.
אבל צריך לשלם דמי שכלול- בערך 300 חד פעמי.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבבית הספר בסמוך לאזור מגורי, בת שלא משלמת לא יכולה לקבל ספר ספריה, ולא יכולה לקבל תעודה....

• הוסף לסימניות
ממש לא.
הסכומים נעים בעזור 700-1000 ש"ח לשנה, תלוי בשנתון.
בית יעקב אזורי, אין אופציה אחרת.

לא קרבית. אבל יש דברים שגם בבית אני לא מפרגנת לעצמי בגלל מגבלות תקציב...

• תחילת שנת הלימודים מנהל המוסד החינוכי מחויב להעביר לוועד ההורים דו"ח כספי של השנה הקודמת הכולל פירוט של השימוש שנעשה בכספי ההורים.
  • הורה המעוניין לקבל פירוט בנוגע לשימוש שנעשה בכספים שנגבו בשל הוצאה או בשל שירות שבית הספר נתן לילדיו זכאי לקבל את העתק הדו"ח הכספי פעם בשנה ממנהל המוסד החינוכי או מיושב/ת ראש ועד ההורים או מהרשות המקומית.
  • לצורך קבלת פירוט הכספים שנגבו והשימוש שנעשה בהם, יש לפנות ישירות למנהל המוסד החינוכי או יושב/ת ראש ועד ההורים או לרשות המקומית.
(מתוך כל זכות)

רב הכסף הולך על הסעיף של שירותים נוספים למרות שהוא ממש לא עונה להגדרה...
דבר ראשון שיהא ועד הורים:D:D

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מבלי להיכנס לעצם הדיון [ואפ' שאפשר] רק תכפילו 450 ש"ח במס' התלמידות - תראו לאיזה סכום מגיעים ותפליגו בדמיון כמה כסף יש בקופת בית הספר ומה עושים/אפשר לעשות איתו.... [ח"ו! לא לכיס של אף אחד/ת ממש לא לזה התכוונתי]
(ורק שלא יקום כאן איזה יפה נפש ויגיד שעם כל זה צריך לעשות איזו התרמה לבית הספר כי הוא לא עומד בנטל...)

• הוסף לסימניות
לא יודעת להסביר, אבל בזכות האנשים האלו (מתאפקת לא לומר הקמצנים האלו), שלא מוכנים לשלם שקל לגני ילדים בחינוך חובה, הגן אצלינו בלי מנגנת וג'ימבורי מתחילת שנה ( = אין מסיבות חנוכה / פורים / סופ"ש, אין חגיגות ימי הולדת).
המדובר על 250 ש"ח שנתי(!!) עבור צורך בסיסי של ילדים בגיל הזה, ו 50% מהורי הילדים בגן החליטו לחסוך את הצורך הזה מכלל הילדים.

• הוסף לסימניות
המדובר על 250 ש"ח שנתי(!!) עבור צורך בסיסי של ילדים בגיל הזה, ו 50% מהורי הילדים בגן החליטו לחסוך את הצורך הזה מכלל הילדים.
מבינה אותך מאד מאד.
יש הורים עניים ועניים מאד, למרבה הצער.
התשלום הרי מעבר ל-250 השקלים, משום שיש גם הזנה (650 שקל) וביטוח (40) שהם חובה. זה 940 שקל לילד, ולפעמים יש סדרת ילדים בגנים.

• הוסף לסימניות
מבינה אותך מאד מאד.
יש הורים עניים ועניים מאד, למרבה הצער.
התשלום הרי מעבר ל-250 השקלים, משום שיש גם הזנה (650 שקל) וביטוח (40) שהם חובה. זה 940 שקל לילד, ולפעמים יש סדרת ילדים בגנים.
שימי לב, כולל הזנה. לשלוח מהבית היה הרבה יותר זול?

• הוסף לסימניות
שימי לב, כולל הזנה. לשלוח מהבית היה הרבה יותר זול?

יש מצב, אף פעם לא בדקתי.
אבל 650 שקל שהם תשלום חובה כבר יכולים לחנוק מספיק אנשים דלי אמצעים. אז הם מרגישים ש-250 שהם לא מחויבים לשלם הם כבר מותרות.

נ.ב. בעיני ריתמיקה ממש לא מותרות.

• הוסף לסימניות
ביה"ס של הבנות שלי שמקבל תקצוב חלקי, התחיל עם דמי שכלול כמו כל בי"ע של כ-400 ש"ח.
ביה"ס נקלע לקשיים והעלה את שכ"ל במסגרת תוכנית הבראה. הבעיה שהורים רושמים את הילדה לביה"ס כבר ברישום מעדכנים אותם בגובה העלויות, וכן, הם יכולים להרשם לבתי ספר אחרים יש בבני ברק בשפע, אבל הם מאשרים ולא משלמים.
בפועל במקום שתוכנית ההבראה תיקח שנתיים שלוש, כבר 5 שנים אני משלמת את מלא הסכום, כן במקום הורים אחרים שלא משלמים. למה ?

• הוסף לסימניות
אני לא תמיד מוצאת קשר בין הבית יעקב של שרה שנירר לבין מה שקורה היום.
בין התיכון שהיא פתחה לבין התיכון של היום...

כנ"ל מורות, מלמדים, גננות ומטפלות

כנ"ל תלמידות כנ"ל הורים!!!!!!!!

וכל האשכולות שנפתחים כאן לא מייצגים בכהוא זה את מערכת החינוך, את עבודת הקודש של הצוות, המסירות ההשקעה והתרומה (גם הכספית וגם הנפשית) העצומה של הצוות לילדי ישראל רק בגלל שהם הילדים של ה'!

ולכל ההורים שמתקמצנים על הילדים שלהם יכולים לחסוך בדמי השכלול (כי אין באמת לבתי הספר איך לאכוף את התשלום) ואח"כ לפתוח כאן אשכולות מלאי קיטור על הצוות החינוכי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה לא לשלם?
כנ"ל תלמידות כנ"ל הורים!!!!!!!!

וכל האשכולות שנפתחים כאן לא מייצגים בכהוא זה את מערכת החינוך, את עבודת הקודש של הצוות, המסירות ההשקעה והתרומה (גם הכספית וגם הנפשית) העצומה של הצוות לילדי ישראל רק בגלל שהם הילדים של ה'!

ולכל ההורים שמתקמצנים על הילדים שלהם יכולים לחסוך בדמי השכלול (כי אין באמת לבתי הספר איך לאכוף את התשלום) ואח"כ לפתוח כאן אשכולות מלאי קיטור על הצוות החינוכי...
לחלוטין!
צודקת לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה