לימוד נהיגה כשלון ב3 טסטים בירושלים, המורה ממליץ לעבור למודיעין/מעלה אדומים, מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
הכשלונות שלי בטסט האחרון היו עליה על מדרכה, בפניה ימינה ישררר בתחילת הטסט היתה פניה ימינה, לא הספקתי לכוון את ההגה
והכשלון השני שחשבתי שאני בכביש חד סטרי ויצאתי מהשמאל וזה היה דו סטרי שהייתי אמורה לצאת מהימין....
(בטסטים הקודמים היה יותר גרוע- נגיעה בהגה כשכמעט נדבקתי לרכב מימין ובלימה במעגל תנועה, אבל מאז השתפרתי...)
מה אתם ממליצים? לנסות עוד טסט אחד בירושלים או להתייאש ולעבור לעיר אחרת?
מבאס אותי שאצטרך עכשיו כמה שיעורים טובים כדי להכיר את הכבישים מחדש במעלה אדומים או מודיעין.....
אשמח לעצות מבעלי נסיון בלבד:)

• הוסף לסימניות
הרבה אמרו לי לא לעשות בירושלים, תכלס עברתי בראשון!
זה רק עם סייעתא דשמיא,
האם לעבור עיר זה בגדר השתדלות, לא יודע.

(אם זה לא נקרא מניסיון אז אמחק...)

• הוסף לסימניות
הכשלונות שלי בטסט האחרון היו עליה על מדרכה, בפניה ימינה ישררר בתחילת הטסט היתה פניה ימינה, לא הספקתי לכוון את ההגה
והכשלון השני שחשבתי שאני בכביש חד סטרי ויצאתי מהשמאל וזה היה דו סטרי שהייתי אמורה לצאת מהימין....
(בטסטים הקודמים היה יותר גרוע- נגיעה בהגה כשכמעט נדבקתי לרכב מימין ובלימה במעגל תנועה, אבל מאז השתפרתי...)
מה אתם ממליצים? לנסות עוד טסט אחד בירושלים או להתייאש ולעבור לעיר אחרת?
מבאס אותי שאצטרך עכשיו כמה שיעורים טובים כדי להכיר את הכבישים מחדש במעלה אדומים או מודיעין.....
אשמח לעצות מבעלי נסיון בלבד:)
אני עברתי מירושלים למודיעין
ממליצה ממש!
הכבישים ריקים, התמרורים ברורים, אין מתפרצים והולכי רגל שמטיילים על הכביש
אזור הטסטים איזור שקט ורוגע ולא עמוס כמו תלפיות.
וגם, להגיע לתלפיות לשיעורים היה לוקח לי מלא זמן. או שאת עושה שיעור כפול ואז את מספיקה.
ולהגיע למודיעין לקח לי הרבה פחות זמן, או אוטובוס לצומת שילת שלקח כ40 דקות. או רכבת שתוך 20 דקות הייתי במודיעין.

• הוסף לסימניות
נתחיל מזה שירושלים יותר קשה למעבר בטסטים בלי השוואה
למודיעין ולמעלה אדומים ולכן לכאורה שווה לעבור
אבל בנוגע לפסילות שכתבת זה לא נראה קשור לירושלים
אלא יותר בנהיגה שלך

• הוסף לסימניות
עברתי מירושלים למעלה אדומים...ללא השוואה...אני לפני טסט אבל העיר ממש מתה ביחס לירושלים...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי במעלה זה אמנם לא ירושלים אבל יש המון מעגלי תנועה וזה מאוד מאתגר

• הוסף לסימניות
ב"ה 6 טסטים בירושלים ולא עברתי... טסט ראשון במעלה אדומים ועברתיייייייייייייייי... ב"ה. מומלץ בחום מורה מני סגר 0524452686

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה