כללי כשלקוח לא מרוצה...

• הוסף לסימניות
אני חדש בתחום הגביית מחיר - פעם - עד לא מזמן הייתי עובד כמעט חינם, וגם עכשיו אני די אפסי במחיר, כי בסה"כ אני די מתחיל,
אבל מה אתם עושים בכהאי גוונא -כאשר הלקוח לא מרוצה ואני נאלץ לבנות הכל מהתחלה - הוא אמור לשלם גם על הראשון?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, לא.
הוא משלם לך על עיצוב שימצא חן בעיניו.
אלא אם כן הוא זה שהדריך אותך מה לעשות בעיצוב הראשון, שאז זה כבר עניין אחר...

• הוסף לסימניות
אם הוא אמר לך מראש מה הוא רוצה ועבדת לפי זה, עליו לשלם על כך
אם לא - לא יודעת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה סיכמתם בתחילה?
ועכשיו תתחיל לקחת מחירים טובים שתרגיש שגם אם עשית עבודה והלקוח לא אהב תעשה לו בכייף דוג' שניה

• הוסף לסימניות
מקובל בתחילת העבודה להגביל את הלקוח לעד ______ סקיצות

• הוסף לסימניות
מקובל להחדיר אצל הלקוח תחושה שהוא קיבל את המקסימום, וסקיצה נוספת לא יגיע לאותה רמת עבודה.

• הוסף לסימניות
אני לוקח סכום X על עבודה + הגהה אחת ואישור.
כל הגהה נוספת מתומחרת מראש על פי טיב העבודה. (בין 10 למאה דולר).

• הוסף לסימניות
המון בהצלחה לך. במקרה הזה אני הייתי מרצה את הלקוח אבל (!!!) פעם אחרונה! זאת אומרת שכאן כבר אין מה לעשות אבל מעבודה הבאה והלאה תתחיל לגבות בלי להתבייש (כמובן בתעריף המקובל) שלא תרגיש מקופח עוד לפני שהתחלת את העבודה..
שפע ישועות לעד..

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, מותר ללקוח "לא לאהוב" את מה שראה בסקיצה ראשונה, לפעמים לא קולעים מיד לטעם שלו.
אלא אם כן ביקש ממך משהו ספציפי ועשית כמו שביקש, שאז זה משהו אחר.
אני לא גובה תוספת עד 3 סקיצות.
אבל בד"כ זה לא קורה.
כמובן שסקיצה זה עבודה אחרת לגמרי, לא אותו דבר עם צבעים אחרים וכד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה