כשל כח הסבל! פרפרים...

• הוסף לסימניות
טוב, מדובר בסבל שהולך וגדל. אני נכנעת ומרימה ידיים.
יש לי בבית מכת פרפרים, מהסוג הדוחה - קטנים, מעופפים, שחורים, והכי גרוע: תמיד בלשון רבים!!!

הם מתרבים בהמוניהם, לא עוזר שום K400 ולא שום K. הם נכנסים לי לארונות הסרוויסים (שימורים, פסטות) וכשאני פותחת את הארונות הם קופצים בהמוניהם כאילו אני המפריעה כאן ולא הם. נורא!!!

היום גיליתי המחשה זוועתית של מה שלמדה המורה לטבע בכיתה ד': זחל, וגולם!!! על הכלים שלי, במטבח שלי!!

בקיצור, תעשייה מפותחת למדי.

הבו עזרה, קצתי בהם!!
נ.ב. התינוק שלי הולך אחרי בבית, מסתכל באויר ופתאום מוחה כף: "אין ג'וק..." אחזתם ת'מצב???:confused:

• הוסף לסימניות
מוכר עד לאימה. היה לאימי בבית לפני כמה שנים.
קשה להתפטר מזה צריך לעשות ניקיון יסודי בארונות אלו + K למיניו.
נראה לי שהמקור לזה הוא: שפעם אחת סגרת פרפר בארון או כגון זה וזה הטיל עוד..

תנחומי. ושלא תוסיפי לראותם שוב לעולם.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו כמעט גמרתי איתם אחרי יותר מחודש
אז כך, דבר ראשון למצא את המקור, זה איזשהו חבילה מותחלת ששכחו בארון של פסטה/ בייגלה / עוגיות / שומשום / כל סוגי הקטניות / כל סוגי התבלינים ועוד ככל העולה על רוחך חבילה ישנה של אוכל שנהיו בזה כמו סיבים/ פירורים פצפונים הפירורים הללו הופכים לתולעים שאלה הופכים לפרפרים (כן, בדיוק כמו בשיעור טבע, אצלך במטבח...)
אחרי שזרקו את המכשול ואגב, עשיתי חיסול יסודי של כל מוצר פתוח שהיה נראה לי פתוח יותר משלושה שבועות ואת בקטניות והתבלינים את מאחסנת במקפיא
לנקות היטב את כל הארונות (זה יכול גם להיווצר מסתם פירורים, זחל אחד חמוד כזה מצאתי למשל בחוברת מתכונים שלי שהתלכלך במהלך אפיה מקמח ונשאר שם הרבה זמן)
לאחר שהכל נקי פשוט להתחיל לרדוף אותם ללא רחמים ביום ובלילה עם שום K רק היה לי סמרטוט צמוד במטבח ורדפתי אחריהם (זה לא בעיה להשיג אותם...)
ונשאר לי רק לאחל לך שתגמרי עם זה כמה שיותר מהר...
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
להזמין הדברה, מישהו מקצועי, אפשר לפתור את הבעיה תוך כמה שעות ולתמיד.
K לסוגיו אינו פוטר את הבעיה באופן יסודי.

• הוסף לסימניות
אוח!
התחביב שלי..., לרדוף כל הדרך בידיים רטובות ולהדביק להם 'את הצורה' :eek:

[אז לא מרגישים חום כףיד ולא מספיקים לפרוש כנפיים ולעוף]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1096437:
אוח!
התחביב שלי..., לרדוף כל הדרך בידיים רטובות ולהדביק להם 'את הצורה' :eek:

[אז לא מרגישים חום כףיד ולא מספיקים לפרוש כנפיים ולעוף]

מן תחביב מצאת לך...

• הוסף לסימניות
לי גם היה פעם כשזה התחיל מאז החלטתי כל סוגי הקטניות\קמחים\אגוזים\בוטנים וכל החבילות של האורז\בורגול וכדו' רק במקפיא!!!! גם כשהן סגורות! ק"ו פתוחות! ומאז סוף למכה!
תנסי

• הוסף לסימניות
גם לי היה ודיברתי עם הדברה.
מסתבר מדובר בעש. ולא לא צריך הדברה.
לחפש בארון הקטניות או בארון ששם יש את המקור לחבילה אוכל ישנה נגועה ביותר. לפעמים אפי' מדובר על יותר מאחד לעבור על כל הארון ולבדוק מה נגוע.
לזרוק וזהו. בע"ה נגמר הסיפור! (צריך לבדוק בכל המאכלים בארון נגיעות הם עוברים במאכלים יבשים אגוזים וכו' ולהזהר לפני שאוכלים!).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה