כשמחירי הדלק עולים, והעתון מלא בפרסומות על רכבים חדשים

• הוסף לסימניות
שאלה לי, לעדת הפרסומאים: בעתוני סוף השבוע בכו כולם על עלית מחירי הדלק, הלחם, המים ומה לא. עם זאת פגשנו עמוד ליד בפרסומות מרהיבות על מכוניות חדשות.
האמנם פלח האוכלוסיה החרדי מלא בבעלי ממון היכולים להרשות לעצמם רכב חדש, כולל אחזקתו, ומימון הדלק, ששוה להם, לחברות המיבאות לפרסם ככה? (מציאות, כי הרי הם מפרסמים) בכ"א זה מפליא בעיני.

• הוסף לסימניות
תמיד קיים העשירון העליון. לא משנה מה המצב הכלכלי הכללי.
פרסום חייב לביות דוקא בכזו תקופה של מחירים גבוהים כדי להבטיח לעצמם (החברה הנ"ל) שיש מודעות לרכב החדש, ולא להשכיח אותו מאנשים גם אם החודש נגמר במינוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;523182:
שאלה לי, לעדת הפרסומאים: בעתוני סוף השבוע בכו כולם על עלית מחירי הדלק, הלחם, המים ומה לא. עם זאת פגשנו עמוד ליד בפרסומות מרהיבות על מכוניות חדשות.
האמנם פלח האוכלוסיה החרדי מלא בבעלי ממון היכולים להרשות לעצמם רכב חדש, כולל אחזקתו, ומימון הדלק, ששוה להם, לחברות המיבאות לפרסם ככה? (מציאות, כי הרי הם מפרסמים) בכ"א זה מפליא בעיני.
אני חושב שבתקופה כזו הם מפרסמים רכבים כשהדגש על רכבים עם צריכת דלק נמוכה ...

• הוסף לסימניות
האמנם הוצאות הפרסום הגדולות הללו שוות לחברות, רק בשביל המודעות? (לא בחולם, בשורוק)
הפרסומת היחידה בנידון שהבנתי שהיא אפקטיבית גם בתקופה זו שהיוקר מאמיר (לא זכור לי החברה הספציפית) היא הצעת רכישה של רכב בתנאים נוחים ללא מימון עצמי ראשוני אלא החזר חודשי קבוע (ליסינג, או משהו כזה) זה נראה לי יותר מתאים לעתוי מאשר רכב לשבעה מנהלים וכיוצ"ב.

• הוסף לסימניות
הפרסומת של שברולט טראוורס מתאימה לאנשים שהדלק לא הבעיה שלהם.
להיפך, כשהם רואים נפח מנוע גדול יותר הם מתלהבים.

• הוסף לסימניות
פעם זה לא היה

נכתב ע"י נוי;523182:

פעם זה לא היה כך לא היה הרבה פרסום או בכזאת כמות לציבור החרדים במיוחד לא היו עושים כזה קמפיין מיוחד לציבור אבל היום הציבור יותר נפתח לעולם וכן תתפלאה אבל יש לאנשים יותר כסף ממה שהיה פעם ולא מסתפקים רק בסוברה אברכי אלא קונים רכב חדש וכו' ...וכמובן התחרות היום היא לא על מי הרכב הכי חזק או יפה אלא איזה רכב חוסך דלק גם לכיס וגם לסביבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה