כשמצ'עמם

• הוסף לסימניות
היי!
הנה כמה דברים שאני אוהב לעשות ברגעי הפנאי...:)

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 5959.png
    KB 377 · צפיות: 17
  • 3939.png
    KB 239.9 · צפיות: 14
  • 4949.png
    KB 571.2 · צפיות: 13
  • 2929.png
    KB 527.3 · צפיות: 13
  • 1919.png
    KB 940.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
וואו!
איזה יופי!
הצביעה אלופה!
במה צבעת? צבעי עפרון?

• הוסף לסימניות
תודה!
כן, עפרונות אקוורל.

• הוסף לסימניות
מדהים!

מי מלמד את הטכניקה? זה מטוטוריאלים ביוטיוב? מאד מעניין אותי להבין את דרך העבודה הזאת.

• הוסף לסימניות
מקסים! מנדלות יפהפיות ומעניינות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1352127:
מדהים!

מי מלמד את הטכניקה? זה מטוטוריאלים ביוטיוב? מאד מעניין אותי להבין את דרך העבודה הזאת.

תודה, לא למדתי את הטכניקה משומקום... פשוט ניסיתי לעבוד עם החוזק של הלחץ על העפרון- וזה מה שיצא!

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד ממש סוחף, המנדלות מאוד מיוחדות!

• הוסף לסימניות
תודה! ממש כיף לצייר מנדלות! ממליץ לכולם בזמנם הפנוי...

• הוסף לסימניות
אני גם משתמשת המון בעפרונות אקוורל. זה ממש כיף ומומלץ מאוד- איכות של צבע גבוהה!
יפה מאוד מה שעשית!
רואים שיש לך המון זמן פנוי..... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה