- הוסף לסימניות
לא יודעת לומר כי עשיתי עם שמןיש עדיפות למרגרינה או שאפשר גם שמן?
לא יודעת לומר כי עשיתי עם שמןיש עדיפות למרגרינה או שאפשר גם שמן?
כמה זה בערך 10 כוסות קורנפלקס?חיתוכיות קורנפלקס:
להמיס:
300 גר' שוקולד מריר עם שמן.
לשפוך על נייר אפיה בתבנית גדולה ולקרר.
לרסק 10 כוסות קורנפלקס בקערה
להמיס בסיר:
3 כפות נס קפה
6 כפות דבש
9 כפות סוכר
1 וחצי מרגרינה(כוס ושליש שמן)
30 גר' חלבה
לערבב עד שנמס ולערבב עם הקורנפלקס.
ליצוק מעל השוקולד, לקרר ולחתוך קוביות או אצבעות.
@ה. בקר@מירי קרפט
המתכון של הבוטנים
בשלב שאחרי הבצק הבוטנים עם המייפל לשפוך על העוגה לבד ככה או לאפות את השכבה הזאת?
נראה מושלם!
אני לא מומחית אבל בתור אחת שמחליפה כל מתכון עם בוטנים לקשיו - כאן זה פחות מתאים כי בכל השכבות יש חמאת בוטנים,@גבעתית וכל המומחיות...
יש לי הרבה קשיו טבעי, ואני רוצה לעשות את החיתוכיות בוטנים- ולהמיר לקשיו,
מה את אומרות? מתאים
קבלתי ממישהו כמות גדולה מאוד של קשיו טבעי, ואנחנו גורסים כל היום בצורות שונות...אני לא מומחית אבל בתור אחת שמחליפה כל מתכון עם בוטנים לקשיו - כאן זה פחות מתאים כי בכל השכבות יש חמאת בוטנים,
אבל קשיו טבעי - איך הוא לא נגמר עדיין?
תוסיפי לכל סלט
או לכתוש עם שוקולד לבן ופצפוצים - יוצא מעדן
ומה עושים עם זה?או לכתוש עם שוקולד לבן ופצפוצים - יוצא מעדן
מקפיאים בצורות או בתבנית וחותכים למלבניםומה עושים עם זה?
אוכלים ככה?
עם יוגורט?
איך ריסקת את הקורנפלקס?כמה זה בערך 10 כוסות קורנפלקס?
פחות מחבילה שלימה?
רוצה להכין מחר ולדעת שיש לי את כל החומרים בבית.
תודה רבה
כיף לך שיש לך מי שיאכל....איזה כיף לך
אני מכינה וזה נגמר לפני המקפיא
פעם ניסיתי להקפיא עוגות וזה יוצא מידי מהר ומתאדה![]()
הכוונה ל1/2?1\2 כוס מייפל
איך ריסקת את הקורנפלקס?
מחפשת דרך הכי קלה ומהירה
זה אני בעיקרוןכיף לך שיש לך מי שיאכל....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים