כשמשעמם באשפוז

• הוסף לסימניות
שהיתי באשפוז עם אחד הילדים משועממת ותוהה איך לא הבאתי עפרונות וניירות. בצר לי פניתי למשחקיה והבטחתי להם דפי צביעה בתמורה לדף ועט. התוצאות לפניכם. אשמח לקבל הערות (כמובן שהציורים נעשו בתנאי שדה ובלי ישוב הדעת)

• הוסף לסימניות
סיקרנת
רק שלא עלו הציורים.

וגם אני הייתי מאושפזת עם תינוק בבית חולים, וכל יום הלכתי כמה פעמים להציץ בחדר יצירה ומשחקים ודמיינתי מה אצור שם.
תכל'ס לא היה לי זמן לנשום, אז לא עשיתי....
שמחה בשבילך שלפחות נשארה מזכרת חיובית;)

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון ורפואה שלימה! :cool:

קבצים מצורפים

• IMG_20190212_113519.jpg
    IMG_20190212_113519.jpg
    1.7 MB · צפיות: 329
  • IMG_20190212_113550.jpg
    IMG_20190212_113550.jpg
    1.8 MB · צפיות: 335
  • הוסף לסימניות
שהיתי באשפוז עם אחד הילדים משועממת ותוהה איך לא הבאתי עפרונות וניירות. בצר לי פניתי למשחקיה והבטחתי להם דפי צביעה בתמורה לדף ועט. התוצאות לפניכם. אשמח לקבל הערות (כמובן שהציורים נעשו בתנאי שדה ובלי ישוב הדעת)
סיקרנת
רק שלא עלו הציורים.

וגם אני הייתי מאושפזת עם תינוק בבית חולים, וכל יום הלכתי כמה פעמים להציץ בחדר יצירה ומשחקים ודמיינתי מה אצור שם.
תכל'ס לא היה לי זמן לנשום, אז לא עשיתי....
שמחה בשבילך שלפחות נשארה מזכרת חיובית;)

• הוסף לסימניות
ממש מתוק ומפיג שיעמום מעולה.

• הוסף לסימניות
משנכנס אדר - יצא מקסים ושמח!
רפואה שלימה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה