כשנגמרות המילים

• הוסף לסימניות
ילד חמוד ורקע מוצלח

• הוסף לסימניות
ילד מושלם!!
תוצאה מאלפת!!!
תאורת שיער מושלמת!

• הוסף לסימניות
היי איזה מבט והתמונות יפות

• הוסף לסימניות
איזה יופי של תמונות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריאייטיבית;2333788:
תמונות יפות.

וכשנגמרות המילים

צודקת
אין אפשרות לשנות כותרת.
לא נורא, לא סוף העולם.

• הוסף לסימניות
רחלי את משתמשת יפה עם הרקע
תמונות יפות.
לדעתי היה מוסיף אם התאורה הייתה עם יותר עומק שצד אחד של הפנים מוצלל יותר.
ככה מרגיש לי הצפת אור..
גם הזליגונת מציקה לי אבל בעיבוד את יכולה להעיף אותה.
אני קלפתע שאני אומרת את זה?
זה פורום צילום אחרי הכל.
זה בסדר. רחלי?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מבסדר מקסימה אחת.
אני מודה לך מאד על הארות. זה מצוין.
בדיוק זה מה שאני רוצה.
תודה לך.

• הוסף לסימניות
המבט-תמונות מקסימות!

• הוסף לסימניות
איזה יופי של תמונות
יש איזה חוט מתחת לנדנדה שמפריע

• הוסף לסימניות
יפיפה!

אני הייתי מנסה להוריד את הפלסטיקים האדומים שבנדנדה..

• הוסף לסימניות
המבט בראשון - דבש!

• הוסף לסימניות
השניה מהממת
אוהבת שם התאורת שיער

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה