דרוש מידע כשנטפרי לא מתאים לי לעבודה מהבית

• הוסף לסימניות
הם אכן משתמשים בכמה שרתים - לכל ספק שעובד עם נטפרי יש שרת משלו שדרכו התעבורה עוברת (מועברת לשרת של נטפרי וחוזרת - דרך השרת של הספק) וזה ההסבר להבדל במהירות הגלישה בין הספקים
בכל מקרה את זה הספק שלך יצטרך לבדוק מול נטפרי, עד אז אתה פשוט יכול לעבור לספק אחר של נטפרי שאין לו את הבעיה הזו ומהירות הגלישה אצלו גבוהה יותר
יש לי תשתית של בזק
והספק שאני נמצא אצלו הוא הכי טוב שיש,

כי יש לו רק איטיות בשעות הערב,

אצל כל השאר המצב יותר גרוע, ניתוקים וכו'

ולכן אני חוזר על דבריי, שאין לי ברירה וזה חלק מהמחיר שאני משלם בשביל לקבל סינון איכותי,
ורק חבל שאם יש להם בעיות עם ספקים הם לא מטפלים בזה [או לכל הפחות מעדכנים שזה בטיפול],

והספק זה לא מעניין אותו.... כמה גולשים אצלו עם נטפרי שהוא יתחיל להתעסק עם זה.

ואולי נטפרי שמגדירים את עצמם כעמותה שקמה לעזור בנושא, צריכים לסייע למי שיש לו כאלו בעיות ולהמליץ עם אלו ספקים לעבוד... אבל זה כנראה לא יקרה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי תשתית של בזק
והספק שאני נמצא אצלו הוא הכי טוב שיש,

כי יש לו רק איטיות בשעות הערב,

אצל כל השאר המצב יותר גרוע, ניתוקים וכו'
לא נכון,
אין לי איטיות (יחסית- 54 במקום 100 בבוקר)
ולא ניתוקים
הכל רץ פצצה

• הוסף לסימניות
אם זה לא מעניין את הספק איך נטפרי יוכלו לעזור לו לפתור את הבעיה?
יכול להיות אפי' שלא בדקתי אם זה מענין את הספק או לא, כתבתי רק מהשערה.

אני לא חושב שנטפרי אשמים בבעיה,

אבל הם היחידים שיכולים לנסות לפתור אותה...

• הוסף לסימניות
לא נכון,
אין לי איטיות (יחסית- 54 במקום 100 בבוקר)
ולא ניתוקים
הכל רץ פצצה
לא נכון

יש איטיות
ולפעמים גם ניתוקים

הכל איטי.

זה שאצלך זה ככה
זה לא אומר שאם אצל אחרים זה אחרת אז זה לא נכון!

• הוסף לסימניות
יכול להיות

אני לא חושב שנטפרי אשמים בבעיה,

אבל הם היחידים שיכולים לנסות לפתור אותה...
האם נראה לך שנטפרי יוכלו לפתור את זה בלי שיתוף פעולה של הספק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם נראה לך שנטפרי יוכלו לפתור את זה בלי שיתוף פעולה של הספק?
לא. אבל לפחות שיחזירו תשובה שהם בדקו מול הספק ואין מה לעשות ואז אני ינסה משהו אחר,
אולי אתם פשוט אצל 2 ספקים שונים?
למה זה לא הגיוני?
זה בדיוק מה שכתבתי.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו נתקלנו בבעיה בבקשה לפתיחת אתרים ( קבוצות גוגל חרדיות של מורות וחומר לימודי ) לא רק שלא פתחו אחרי כמה פניות, גם לא הגיבו

• הוסף לסימניות
גם אנחנו נתקלנו בבעיה בבקשה לפתיחת אתרים ( קבוצות גוגל חרדיות של מורות וחומר לימודי ) לא רק שלא פתחו אחרי כמה פניות, גם לא הגיבו
לזה בדיוק יש את @mat ואת המייל שלו יש בפורום של נטפרי
הוא מתייחס לכל דבר שהוא יכול
במיוחד לתלונות על שירות

• הוסף לסימניות
דווקא השירות שלהם מבחינת פתיחת אתרים הוא יעיל מאד ברוב מוחלט של המקרים

אבל דוקא התלונה על איטיות בעיקר בשעות הערב ברמה שפשוט א"א לעבוד היא זאת שלא מטופלת [ופניתי אליהם בנושא],

בבדיקה שעשיתי השבוע, מהירות הגלישה בלי סינון היתה 93 מ"ב ועם סינון 3 מ"ב!!!! זה לא נראה לי הגיוני....
איך אתה מבצע את הבדיקה בלי סינון ועם סינון.
ז"א איך אתה גורם למחשב להיות ללא סינון?

• הוסף לסימניות
@mat הבעלים והיוזם של נטפרי כותב לא פעם..........
בפורום נטפרי הוא מגיב בצורה ענינית,.......
נטפרי זה הצלת הדור
וגם אם היה להם שירות זבל , היו חייבים כולם להיות שם .
וביותר, שאין תחליף לשירות שלהם בשום חברה.

(הצעה לנטפרי:
תעסיקו כמה פסיכולוגים, שכאשר חוסמים למישהו את מה שהוא צריך, הם יתקשרו אליו "ויבינו/יכילו" את קשייו, וגם הוא יסכים שהאתר צריך להישאר סגור.
רוב הצועקים על השירות, זה כאלה שלא יכולים לסבול שמישהו לא עוזב את כל מה שהוא עושה ומתרכז רק בבעיה שלהם.)

לזה בדיוק יש את @mat ואת המייל שלו יש בפורום של נטפרי
הוא מתייחס לכל דבר שהוא יכול
במיוחד לתלונות על שירות
כבר כתבתי פעם, שפעם הוא היה מגיב ענינית, והם גם שמעו לרבני קהילות, היום הם מחליטים לבד, והתשובה הענינית היא "ככה החלטנו".
עם שינויי קריטוריונים שרירותיים ללא הסבר, ובהמשך חסימת אשכולות הכותבים על כך.

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי פעם, שפעם הוא היה מגיב ענינית, והם גם שמעו לרבני קהילות, היום הם מחליטים לבד, והתשובה הענינית היא "ככה החלטנו".
עם שינויי קריטוריונים שרירותיים ללא הסבר, ובהמשך חסימת אשכולות הכותבים על כך.
שקר

• הוסף לסימניות
מינסיון תעברו ספק דחוף דחוף, ניסיתם את בזק ?
בזק כתשתית או גם כספק???

הבנתי שיש הרבה בעיות עם בזק כספקית מול נטפרי כיון שזה עדיין משהו יחסית חדש,

אם למישהו יש מידע בענין אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
בזק כתשתית או גם כספק???

הבנתי שיש הרבה בעיות עם בזק כספקית מול נטפרי כיון שזה עדיין משהו יחסית חדש,

אם למישהו יש מידע בענין אשמח לשמוע
לנו יש את זה (בזק לתשתית וספק מול נטפרי)
בינתים עובד מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה