כללי כשסופרת מתחילה צייר מתחיל וגרפיקאית טריה נפגשים

• הוסף לסימניות
כשכל אלו נפגשים מתחילים הרבה שאלות מקווה שתוכלו לעזור לנו :)
אני הגרפיקאית,
קיבליתי מהסופרת דף עם ציורים, התפקיד שלי הוא לצבוע ולהעמד
ולמספר וכ"ו התחלתי כבר לצבוע שני דפים ובאמצע משהו בדפים היה נראה לי קצת מוזר לעיין הבנתי שזה בגלל שהצייר לא השאיר מספיק רווחים בין ציור לציור כעת השאלות שלי הם
א-האם לתכנן קודם את הריבועים טרם הציור ? מה השיטה שכולם עושים ?
ב-
איזה רווח נהוג להשאיר מסביב לציורים, כדי שזה יאושר בהדפסה של הספר.
באיזו תוכנה להעמד האם אפשר גם בפוטו שופ
ג- באילו עצות וטיפים מחכימים תוכלו להעשיר אותי לקראת דרכנו החדשה
ד- מה צריך לדעת כשמוצאים ספר קומיקס

קבצים מצורפים

• עמוד 2 לדוגמא.jpg
    1.4 MB · צפיות: 12
  • עמ3.jpg
    1.8 MB · צפיות: 12
  • ק אחד לדוגמא.jpg
    KB 605.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הצביעה מעולה.
למה שלא תגזרי כל ריבוע בנפרד, ותעמדי אותם כמו שאת רוצה עם איזה רווחים שאת רוצה?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה ,
דבר שני אולי יש בזה חוקים סדר מסוים שלא יהיה בלאגן שהתמונות יהיו מספיק גדולות
ושיצא טוב בהדפסה
בד"כ ספרי הקומיקס נראים מאורגנים השאלה אם קודם מתכננים את המוד ואז מציירים
ולפי מה מתכננים

• הוסף לסימניות
א. הצייר צריך לתכנן קודם את הקוביות וזה חלק מהציור
ב.כנ"ל.
ג. מעמדים באינדיזיין. אין קל מזה. רק חשוב לדעת מראש איזה פורמט זה הולך לצאת.
טיפים- יפה שלא הכל ריבועים אלא בין ריבוע לריבוע יכול להיות איזה ילד לבד או דמות יוצאת מהריבוע וגם הריבוע יכול להיות לפעמים פינות מעוגלות לפעמים אחרת,
כמו"כ מומלץ לשבת עם ספרי קומיקס טובים ולראות ולקחת רעיונות..

דווקא נראה נחמד מאד!
אני חושבת שיש מה לשפר יש תמונה אחת שהרגל נחתכה והסימנים של הצמיגים על הכביש צריכים להגמר איפה שהמכונית עצרה ובכ"א לא כ"כ חזק...

• הוסף לסימניות
תודה על העצות המחכימות אשמח לקבל עוד תגובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה