אבוקדו מבושל
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
בכללי @#ג'וקר דיבר הכי לעניין, אבל לעשות את זה למעשה זה מאוד קשה. כי אין מה לעשות, לכל אחד יש סביבה אם זה משפחה חברים וכו' שחיים ברמת חיים גבוהה, ולמיטב הבנתי לגבר פחות קשה להסתגל לחיי צמצום מטבעו, משא"כ אשה שהיא חיה את חיי החברה מעמדות מודות טרנדים וכו' וכו' יותר קשה לה להסתגל לחיי צמצום. (אגב המצב הזה אני חושב הוא אולי פוסט להוצאת הבנות החוצה מהבית, שמטבע הדברים יש יותר חיי מותרות וכו').
דוגמאות לעניין, פאות, עגלות, ביגוד, עיצוב הבית, קניות באינטרנט, ביגוד לילדים (מישהו מוכן להסתכל בתמונות איך הוא היה לבוש בתור ילד?..... היום ילד ממוצע חייב להיות דוגמן קטן ואם לא- איזה אמא מזניחה וכו'), ביגוד לנערות ו/או מתבגרות.
בתכלס קשה לי לראות שינוי, כי שינוי כזה הוא שינוי תודעה של ציבור שלם שגדל במשך כעשור באוירה כזו
אם למישהו יש רעיון בעניין- סתם להעשרת הידע...
דוגמאות לעניין, פאות, עגלות, ביגוד, עיצוב הבית, קניות באינטרנט, ביגוד לילדים (מישהו מוכן להסתכל בתמונות איך הוא היה לבוש בתור ילד?..... היום ילד ממוצע חייב להיות דוגמן קטן ואם לא- איזה אמא מזניחה וכו'), ביגוד לנערות ו/או מתבגרות.
בתכלס קשה לי לראות שינוי, כי שינוי כזה הוא שינוי תודעה של ציבור שלם שגדל במשך כעשור באוירה כזו
אם למישהו יש רעיון בעניין- סתם להעשרת הידע...
הנושאים החמים