כללי כשעובדים עם מפיק דפוס...

• הוסף לסימניות
והוא רוצה שארשום בקריידיט אותו +הטלפון שלו.
האם זה מקובל שאוסיף גם קריידיט שלי לגבי הגרפיקה+ המס' טלפון?
(הוא מסכים שארשום רק את שמי בלי הטלפון)
להתעקש על זה? מה באמת מקובל?

• הוסף לסימניות
הוא לא חייב אבל זה יפה מאד.
יש כאלה שמבקשים מראש לרשום אותם.
יש כאלה שלא מסכימים, כדי שיפנו אליהם גם בפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
כשאני עובדת איתו לפי שעה אני רואה שתכלס יצא לו ממש זול וללקוח פרטי היה יוצא פי כמה,
אני מרגישה מופסדת...
כמה מקובל לקחת למפיק דפוס?
האם זה משתנה אם הרעיון הוא שלי או שלו (והוא לא מכתיב א', ב', ג')?
האם זה תלוי כמה שעות חודשיות זה יוצא?
אשמח גם בתשובות באישי מנסיון שלכם, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני כבר מזמן לא מסוגל לעבוד לפי שעות (חוץ מתיקונים חריגים, שהתעריף לשעה מאאוד יקר)

אם זה הדרך הנוחה עליכם לעבוד בשעות, והבעיה פה שזה ממש יוצא גרושים, פשוט להעלות את המחיר לשעה, וזה לא משנה של מי הרעיון, זה משנה מה סיכמתם מראש, (גם אם הרעיון שלו, הביצוע צריך לצאת יפה ומקצועי, וגם ע"כ מגיע תשלום, לפעמים אפי' יותר מאם הרעיון שלי, צריך להכנס ולהבין את ראשו...)

לגבי הקרדיט, זה גם עניין של סיכום מראש, זה נורא מרגיז, מנסיון, אבל לפעמים אם העבודה מאוד משתלמת, שווה לוותר ע"ז

• הוסף לסימניות
אני מבין אותו (ראיה צרה) שהוא מסרב לשים מספר טלפון
הוא לא לוקח לפי שעה אלא לפי פרוייקט וכך יוצא שהוא מרוויח יפה, והוא מעדיף שיעבדו איתו ושיזמינו אצלו גם מי שמתרשם מהעבודה שלך

המקובל אצל מפיקים וכדומה להזמין עבודות אצל מי שהכי משתלם להם, מהנסיון שלי, הוא לא יסכים לעבוד אתך לפי פרוייקט, תתחילו לגשש בחכמה כמה את יכולה להעלות במחיר לשעה מולו. לדעתי יש לזה הרבה סיכויים שגם את תהיי מרוצה

• הוסף לסימניות
מקובל שאגביל לו את המחיר רק למודעות פרסום ? (לעומת פרוספקטים וכד')

• הוסף לסימניות
הוא לקוח שלך, או שאת שכירה שלו?

זה מאד משמעותי בקביעת התשלום.

• הוסף לסימניות
מי שאני מדברת עליו הוא לקוח (אני מוציאה לו קבלה) וזה לפי שעה

למה זה משנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;888247:
יש לי אחר שאני שכירה שלו-וזה גם לפי שעה
הוא לקוח (אני מוציאה לו קבלה) וזה גם לפי שעה
ההתנהלות פחות או יותר אותו דבר-
למה זה משנה?

זה משנה, כי אם הוא מעסיק, והוא רוכש את המחשב, התוכנות, הפונטים, התמונות וכו' וגם משלם לך ביטוח לאומי, פנסיה, חופשות ודמי הבראה
- אז 32 לשעה לעיצוב עיתון זה בסדר.
אבל אם הוא לקוח וכל ההוצאות על חשבונך - אז 50 לשעה זה מינימום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה