- הוסף לסימניות
ואווו
איזה יפה אסטטי ומושקע!!
איזה יפה אסטטי ומושקע!!
לאאם אני מוסיפה לקצפת ריבת חלב זה יהרוס אותה?
כמה עוגיות אפשר להכין מהבצק שנשאר?לא
תניחי את הריבת חלב בקערת ההקצפה ביחד עם השמנת ואז תקציפי.
אין לי מושג כמה נשאר לך.כמה עוגיות אפשר להכין מהבצק שנשאר?
דחוף!!
תודה!!
כמה פודינג וניל? חבילה של 80 גר'?אין לי מושג כמה נשאר לך.
תנסי לקרוץ כמה שאת יכולה.
אם זו הסטנדרטית אז כן.כמה פודינג וניל? חבילה של 80 גר'?
כתוב במתכון מיכל וחצי אז סך הכל צריכים 375 מ"ל.ושמנת מתוקה 250 מ"ל?
אם את רוצה עוגת מספרים אז תכיני מהבצק של @ה. בקר עם הקצפות והקרמים מהמתכון שלי.סליחה על ההקפצה,
חיפשתי הרבה מתכונים לעוגת יומולדת יפה וגם טעימה, זה היה קשוחנראה לי העוגה הזו עונה על הדרישות.
אני רוצה להכין את העוגה כעוגת מספרים רגילה- 2 ספרות.
מהכמות הזו נכנסות לדעתך 2 ספרות? או שכדאי לכתחילה להכפיל?
(אני חושבת לקנות ספרות מוכנות בחנות, או להדפיס בגודל A3 כל ספרה.)
העוגה מתאימה לבלתי מנוסים?
או שיש לך רעיון לעוגת יומולדת יפה, מרשימה וטעימה- אחרת?
לא חייבת דווקא ספרות, כן רוצה משהו "מיוחד".
אם זה לילדים אז פרסמתי שני מתכוניםאו שיש לך רעיון לעוגת יומולדת יפה, מרשימה וטעימה- אחרת?
לא חייבת דווקא ספרות, כן רוצה משהו "מיוחד"
תודה!אם את רוצה עוגת מספרים אז תכיני מהבצק של @ה. בקר עם הקצפות והקרמים מהמתכון שלי.
כי הבצק פה מאד שביר, דורש מינימום התעסקות והזזה אחרי האפיה ולדעתי פחות יעבוד בכל מיני צורות.
כתבנו ביחד...אם זה לילדים אז פרסמתי שני מתכונים
אם זה למבוגרים אז יש טארט שוקולד לבן טעים ומרשים.
תודה!
איפה המתכון שלה? שורפת שעות על חיפושים פה ולא מוצאת.
www.prog.co.il
כתבנו ביחד...
והטארט איפה?
www.prog.co.il
תודה!!![]()
עוגות/עוגיות - @ה.בקר - מתכון לעוגת מספרים שלך
אני חלשה בחיפוש כאן באתר נואשתי למצוא. תוכלי להקפיץ לי את האשכול? @ה. בקר דחווףף ממש!!! תודה רבה!www.prog.co.il
![]()
חלבי - צעד אחר צעד - טארט שוקולד לבן-מריר מושלם
נכון זה לא מתכון חדש. אבל זה מתכון מצוין ושווה להעלות אותו מחדש עם צילומי שלבים. טארט שוקולד לבן מושלם מידות: כוס מדידה אוניברסלית של 240 מ"ל. כלים: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ מתפרקת. סיר קטן חלבי, מטרפה, לקקן. רכיבים: לקלתית ביסקוויטים: 150 גרם ביסקוויטים וניל.(לוטוס פחות יתאימו). 1/2 כוס...www.prog.co.il
יש אופצית חיפושתודה!!
כבר העתקתי לי לקובץ ומתכננת להתחיל לעבוד במוצ"ש.
איך את מוצאת את זה כל כך מהר?
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים