טיול בחו"ל כשרות בדובאי

• הוסף לסימניות
דובאי נכנסת יותר ויותר למפת מקומות הביקור של הציבור החרדי, המטוסים נושאים איתם לשם יום יום כמויות של ציבור מאנ"ש המגיע לתור את מחמדיה.

ומה בנוגע למזון כשר?

ובכן, בעבר היו שם מקומות בהשגחת הרב רבינוביץ מלוגאנו (האדמו"ר מביאלא) שמקובל היה כבר-סמכא בענייני כשרות. אבל נכון לרגע זה, כל נושא הכשרות בדובאי מוחזק על כתפיו של הרב המקומי, הרב לוי דוכמן, ועליו סומך כל הציבור הקדוש. לכתחילה או בדיעבד - אין לי מושג - זה מה יש.

יש כאן מישהו שבירר ביסודיות שאפשר אכן לסמוך ללא פקפוק על כשרותו של רב צעיר (התחתן רק לפני שנתיים) ובלתי מוכר? מישהו מכיר את הסטנדרטים הכשרותיים אליו הוא מחוייב?

הציבור רוצה לדעת עד כמה אפשר להיות רגועים בכל הקשור לכשרות שם.

(אני אישית אספתי עדויות מהשטח, עדויות שלא לגמרי הוסיפו לי רוגע).

• הוסף לסימניות
דובאי נכנסת יותר ויותר למפת מקומות הביקור של הציבור החרדי, המטוסים נושאים איתם לשם יום יום כמויות של ציבור מאנ"ש המגיע לתור את מחמדיה.

ומה בנוגע למזון כשר?

ובכן, בעבר היו שם מקומות בהשגחת הרב רבינוביץ מלוגאנו (האדמו"ר מביאלא) שמקובל היה כבר-סמכא בענייני כשרות. אבל נכון לרגע זה, כל נושא הכשרות בדובאי מוחזק על כתפיו של הרב המקומי, הרב לוי דוכמן, ועליו סומך כל הציבור הקדוש. לכתחילה או בדיעבד - אין לי מושג - זה מה יש.

יש כאן מישהו שבירר ביסודיות שאפשר אכן לסמוך ללא פקפוק על כשרותו של רב צעיר (התחתן רק לפני שנתיים) ובלתי מוכר? מישהו מכיר את הסטנדרטים הכשרותיים אליו הוא מחוייב?

הציבור רוצה לדעת עד כמה אפשר להיות רגועים בכל הקשור לכשרות שם.

(אני אישית אספתי עדויות מהשטח, עדויות שלא לגמרי הוסיפו לי רוגע).
בס"ד
היי נשמח לשמוע האם יש בידך מידע נוסף בנוגע להנ"ל ?

• הוסף לסימניות
קחו אוכל מהבית אם אתם מקפידים על הידור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה