דרוש מידע כשרות המלון ניר עציון

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה רמת הכשרות שם?
האם ניתן לסמוך?

• הוסף לסימניות
הנחתום מעיד על עיסתו :eek:
ניר.png

• הוסף לסימניות
שימו לב שמדובר בשו"ת מלפני 11 שנים
הרב גוגל לא מוכר ברבנות כפוסק
תשאלו את הרב נחשוני עצמו
ידוע לי שרבים רבים מאנ"ש ובתוכם גם מוסדות חשובים עורכים שם שבתות
כדאי לברר

• הוסף לסימניות
אני מכירה סמינר נחשב מאד ששומרים רק בד"ץ ואין כמעט משהו שלא מכיר. הם עושים שם מחנה באופן קבוע אז מסתמא מקפידים אלא אם כן זה רק במחנה עצמו.

• הוסף לסימניות
מדובר במלון בכשרות ברמה גבוהה מאוד מאוד. מכירה אנשים יראי שמיים שמאוד מקפידים ואוכלים שם ללא חשש.

• הוסף לסימניות
המלון בכשרות הרב נחשוני.
למיטב ידיעתי מדובר בכשרות ברמה גבוהה מאד.
ביררנו בעבר, ונאמר לנו שזהו אחד מהמלונות ברמת כשרות הכי גבוהה בארץ.
מדובר במלון בכשרות ברמה גבוהה מאוד מאוד. מכירה אנשים יראי שמיים שמאוד מקפידים ואוכלים שם ללא חשש.
איפה ניתן לברר?

• הוסף לסימניות
הרב נחשוני התראיין עכשיו בטחד העיתונים לחג
הוא דיבר על רמת הכשרות שלו.

לגבי המלון שמעתי מאחד המפקחים הבכירים בציבור שלנו כי הכשרות במצב מצוין. בנושא הברירות (אורז וכד') יש מה להחמיר

כדאי לשאול את הרב רפי מנת מזכרון יעקב או את הרב דורפמן מעזר מציון וכד'
הם מלווים שם אירועים.

• הוסף לסימניות
אני מכירה סמינר נחשב מאד ששומרים רק בד"ץ ואין כמעט משהו שלא מכיר. הם עושים שם מחנה באופן קבוע אז מסתמא מקפידים אלא אם כן זה רק במחנה עצמו.

יש מוסדות חינוך שמרניים שנופשים בכל מיני מקומות, אבל מביאים משגיח פרטי מטעמם.
לפעמים מחליפים את כל הגסטרונומים (תבניות החימום) בחד פעמי לפי דרישת המשגיח, לפעמים קונים חומרי גלם אחרים מהמקובל במקום, לפי הוראותיו. כך שלא תמיד אפשר להסתמך על כך שסמינר היה שם.
(אין לי שמץ מושג על ניר עציון).

מקור: עבודה חשבונאית מול מוסדות חינוך, וסקירת החשבוניות ששולמו למשגיח הפרטי, לקניית הכלים החדשים או החד פעמיים, ועוד.

• הוסף לסימניות
ברור ברור ברור שא"א להסתמך על טענה שסמינרים נחשבים עושים....
אני מתעסקת עם הנושא הזה כל הזמן - ולכל מקום לוקחת משגיח שמטהר את המקום מתחילתו ועד סופו ונמצא במשך כל זמן השהות...

[לא מדברת ספציפית על ניר עציון... שם טרם היינו...]

• הוסף לסימניות
המוצרים בהכשר בדץ
ובשרי בדץ/ רובין
אפשר לברר יש ימים עם הכשר מסוים
תלוי בקבוצות שמזמינות

• הוסף לסימניות
יש מוסדות חינוך שמרניים שנופשים בכל מיני מקומות, אבל מביאים משגיח פרטי מטעמם.
לפעמים מחליפים את כל הגסטרונומים (תבניות החימום) בחד פעמי לפי דרישת המשגיח, לפעמים קונים חומרי גלם אחרים מהמקובל במקום, לפי הוראותיו. כך שלא תמיד אפשר להסתמך על כך שסמינר היה שם.
(אין לי שמץ מושג על ניר עציון).

מקור: עבודה חשבונאית מול מוסדות חינוך, וסקירת החשבוניות ששולמו למשגיח הפרטי, לקניית הכלים החדשים או החד פעמיים, ועוד.
זה מה שהתכוונתי במה שאמרתי
אלא אם כן זה רק במחנה עצמו
בדיוק מה שאמרת חשבתי שזה מובן לכולם שאם זה רק במחנה כנראה שינו את כלי המטבח וכו'

• הוסף לסימניות
ניר עציון מתורגלים להחליף לבד"ץ/ שארית והמטבח עצמו בכשרות ברמה גבוהה תמיד ולכן קבוצות של מורות בתי ספר וסמינרים מגיעות לשם. בימים שיש קבוצות אפשר להצטרף לאוכל בהכשר שלהם עם בירור מראש.

• הוסף לסימניות
בקהילה שלנו, מארגנים בכל שנה נופש נשים למשך מס' ימים.
היות ואנו אוהבות את הסגנון והאופי האירוח, אנו חוזרות לשם בקביעות כבר למעלה מעשור.

הכשרים שנהוגים לאכול בקהילה שלנו - הרב לנדא, בד"ץ העה"ח ובית יוסף.
רב הקהילה שלנו מוכר מאוד בפי רבים, גדול מזכי הרבים בעירנו ובכלל. והוא מתיר לנו לאכול במקום.
למי שחשוב לדעת מיהו הרב שלנו, שנותן אישור להגיע ולאכול מהמקום מידי שנה ושנה- יכול לשאול באישי... (:

עריכה:
ולכל השואלים - התקשרתי בכל זאת לברר....
יש מענה קולי בעניין הכשרות. הכל בד"ץ העה"ח והרב לנדא. אין בישולי עכו"ם כלל גם לדעת ה"בית יוסף". למי שרוצה בכל זאת לברר וליצור קשר עם רב המקום: 04-9845555

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
כמה עולה שם שבת לזוג?

• הוסף לסימניות
המחירים משתנים לפי תקופות
וכן תלוי בסוג החדר

אני רואה שיש מבצע לשבוע זה (בינהזמנים)
לינה +א. בוקר ב-510 ש"ח לזוג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה