דרוש מידע כשרות חנות "עולם הממתקים" בתחנה מרכזית בירושלים - שאלה דחופה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הבת שלי מיהרה לנסיעה בין עירונית בתחנה מרכזית, היא נכנסה לחנות "עולם הממתקים" ושאלה את המוכר מה ההכשר, והוא ענה לה "עדה חרדית". היא קנתה פיצוחים ונסעה. לא מצאתי את החנות הזאת ברשימה של העדה החרדית (מדריך תשפ"ג) והטלפונים של החנות לא פעילים.
האם מישהו נימצא בתחנה ויכול לראות מה ההכשר, או שהוא יודע?

• הוסף לסימניות
הבת שלי מיהרה לנסיעה בין עירונית בתחנה מרכזית, היא נכנסה לחנות "עולם הממתקים" ושאלה את המוכר מה ההכשר, והוא ענה לה "עדה חרדית". היא קנתה פיצוחים ונסעה. לא מצאתי את החנות הזאת ברשימה של העדה החרדית (מדריך תשפ"ג) והטלפונים של החנות לא פעילים.
האם מישהו נימצא בתחנה ויכול לראות מה ההכשר, או שהוא יודע?
תתקשרו לבדץ.

• הוסף לסימניות
תודה!
מבוי סתום, מכל כיוון...
גם בלי חסימה, אין שם מידע רלוונטי.
והטלפון לא מחובר...
גם לא מספר נוסף נייח שמצאתי.

• הוסף לסימניות
זה לא בדץ.
השאלה מה זה כן.
לא בהכרח. הרשימה מתעדכנת מעת לעת.
אני הייתי מתקשרת גם להכשר בדץ בית יוסף שנותנים הכשר להרבה חנויות ממתקים, אם זה כן הכשר שלהם, לפחות יהיה לך פתרון.

• הוסף לסימניות
בכלל לא מדויק
יש חנויות שמקבלים שקים של פיצוחים ויתכן גם עדה חרדית
ולגופו של ענין - לא יעזור לא להתקשר לא לעדה החרדית ולא לבית יוסף כי כמעט בטוח שהם מקבלים את זה כשיווק למכירה
אכן אם משהו באזור ויכול "לראות בעיניים" את ההכשר על השקים הכי טוב
וגם אם לא מצאתם לענ"ד זה לא טריפות - אבל תשאלו שאלת ת"ח

• הוסף לסימניות
שני משגיחי כשרות שונים אמרו שהכשרות של פיצוחים הינה מורכבת מאד,
ולא לאכול אם אנחנו לא יודעים שזה הכשר מקובל עלינו.
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
חנות בתחנה מרכזית, לרוב לא תהיה בד"ץ עד"ח( ואכן ככה זכור לי גם החנות הזו...)
זה עניין מוכר שמוכרים עונים "בד"ץ" על שאלות כאלו...
מבחינתם בד"ץ בית יוסף... או הכשרים אחרים...

• הוסף לסימניות
הוא אמר: עדה חרדית, לא בדץ
נראה לי שהעדה החרדית לא נותנים הכשרים במקומות שכאלו...
יכול להיות מאד שאין שם תעודה, אלא הסחורה לפי דברי המוכר היא עדה החרדית ואז פשוט אין דרך לברר את זה

• הוסף לסימניות
יש חנויות שאין להם הכשר של החנות ,
אבל הם מוכרים רק מאריזות סגורות של בדץ הד"ח (ג'לים פיצוחים וכו')

• הוסף לסימניות
יש חנויות שאין להם הכשר של החנות ,
אבל הם מוכרים רק מאריזות סגורות של בדץ הד"ח (ג'לים פיצוחים וכו')
השאלה היא האם אתם סומכים על המוכר שלא מערבב פיצוחים וממתקים דומים מכשרויות "זולות" יותר...

האם הייתם אוכלים אצל המוכר בבית?

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם אתם סומכים על המוכר שלא מערבב פיצוחים וממתקים דומים מכשרויות "זולות" יותר...

האם הייתם אוכלים אצל המוכר בבית?
ויותר מזה, נניח שבבית הוא שומר כשרות, פה הוא מרוויח מזה כסף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה