בדרך כלל הכשרות בסניף בארות יצחק הוא בדץ העדה החרדית.מישהו יודע לגבי זה?
הזמנתי מהם ופתאום אני נזכרת ששמיטה... באתר לא מצוין כלום לגבי זה
אם מישהו יודע אשמח לפרטים...
להתקשר ולהגיד שלא אוכלים את ההכשר ואין מה לעשות עם זה ושיזכומתוך אתר ישיר למהדרין (כשעומדים על התווית "פירות וירקות")
צפה בקובץ המצורף 969749
אבל לא מצוין על כל מוצר אם הוא שישית/נוכרי/חו"ל
וכן מעניין אותי אם ירק עלים שהגיע ובהכשר שלא משתמשים, אם יתנו עליו החזר ומה יעשו איתו
ואני התקשרתי הבוקר ואמרו שהכל בהשגחת הבד"ץ ללא חשש שביעית-הכל נכרי או חו"להתקשרתי אליהם ואמרו לי שבצל תפו"א וגזר ח"ול
וכל השאר לפנות לבד"ץ לשאול
לא הגיוני, פירות עדיין שישית, וגם הרבה ירקות שורשואני התקשרתי הבוקר ואמרו שהכל בהשגחת הבד"ץ ללא חשש שביעית-הכל נכרי או חו"ל
הכשר הבד"ץ זה גם על לקיטה של שישית ומה שמגיע מקירורלא הגיוני, פירות עדיין שישית, וגם הרבה ירקות שורש
ברורהכשר הבד"ץ זה גם על לקיטה של שישית ומה שמגיע מקירור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים