אני לא יודעת מספר של רב אבל בתמרים מרוסקים יכולה להיות בעיה משמעותית של חרקים.קנינו בטעות 100% תמרים מרוסקים בכשרות הרבנות הראשית לישראל בלבד (אנחנו לא אוכלים...)
מחברה ידועה שבד"כ יש כשרות טובה.
משהו אולי יודע אם זה בסדר או שכן כשרות נוספת או מספר טלפון של רב שאפשר לשאול אותו שאלות כאלו?
תודה!
דבש של יד מרדכי, כשרות נדמה לי מחזיקי הדת,קנינו בטעות 100% תמרים מרוסקים בכשרות הרבנות הראשית לישראל בלבד (אנחנו לא אוכלים...)
מחברה ידועה שבד"כ יש כשרות טובה.
משהו אולי יודע אם זה בסדר או שכן כשרות נוספת או מספר טלפון של רב שאפשר לשאול אותו שאלות כאלו?
תודה!
לאמה זה תמרים מרוסקים? ממרח תמרים או תמרים כבושים?
בדבש טהור אין כל כך בעיה של כשרות חוץ מעבודה בשבת ולכן אולי אפשר להסתפק בכשרות בסיסית,דבש של יד מרדכי, כשרות נדמה לי מחזיקי הדת,
בררנו אצל הבד"ץ (היה לנו נציג שם) ואמר שאין עם זה שום בעיה והבד"ץ לא נותנים כשרות מסיבה אחרת (אולי חילול שבת, לא זוכרת, משהו עקרוני)
אז אולי גם כאן יש לכם מה לברר...
אם זה כמו שיש בתמונה , אני יודע שיש בהם בעיות של חרקים כיון שלא ניתן לבדוק אותםלא
זה פשוט תמרים מרוסקים דחוסים

נראה לי הכוונה למוצר שבתמונהאם זה כמו שיש בתמונה , אני יודע שיש בהם בעיות של חרקים כיון שלא ניתן לבדוק אותם
ואם זה ממרח תמרים ראה את הקישור https://www.kosharot.co.il/תולעים-ממרחי-תמרים
(ועוד שאלה, אתה קשור למפעל שוקולד כל שהוא?)צפה בקובץ המצורף 1488300
אפשר גם להשתמש בהם במתכון שהשימוש בהם הוא כשהם מרוסקים, ולטחון אותם טוב טובתודה לכל העונים!
אני אזרוק לפח....
כן?אפשר גם להשתמש בהם במתכון שהשימוש בהם הוא כשהם מרוסקים, ולטחון אותם טוב טוב
הפתרון הזה נכון למקרים שאין בוודאות חרקים כמו בתות שדה קפוא.אפשר גם להשתמש בהם במתכון שהשימוש בהם הוא כשהם מרוסקים, ולטחון אותם טוב טוב
אני אישית לא מוצא חרקים ברוב התמרים שאני בודק אבל אולי זה סוג תמרים נגועים במוחדבתמרים מהסוג הזה יש בוודאות חרקים ולכן אסור לטחון את זה.
ואני חושבת שלא היתה לי חבילת תמרים אחת בחיים שלא היו בה תמרים נגועים!אני אישית לא מוצא חרקים ברוב התמרים שאני בודק אבל אולי זה סוג תמרים נגועים במוחד
גם תמרים איכותיים מג'הול ?ואני חושבת שלא היתה לי חבילת תמרים אחת בחיים שלא היו בה תמרים נגועים!
כן. מכמה חברות.גם תמרים איכותיים מג'הול ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים