מידע שימושי כשר אלבומס

• הוסף לסימניות
אם יש לכם ניסיון עם האתר הזה והזמנתם שם
אשמח אם תשתפו איך יצא לכם

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מהם פעם אחת, האיכות בסדר גמור, גם המשלוח היה מעולה, שילמתי משלוח לחנות והגיע לי עד הבית...
אבל השירות- טעון שיפור, לא ענו, לא חזרו... היה קצת קשה לרדוף אחריהם בשביל לקבל כל פעם את האלבום בקובץ pdf. וזה החיסרון אצלם- שאין אפשרות להראות ללקוחה לפני ההדפסה.

• הוסף לסימניות
אני גם באמצע לעצב שם עכשיו אלבום,
יש מבצע לקבוצה של ציפי רוט, אלבום בגודל 20*20, ב 85 ש"ח במקום 115 ש"ח...

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי אלבום דרכם.
איכות מצוין, שירות הרבה יותר ממושלם ומהיר.
נעניתי מיידית על כל שאלה ובקשה.
ממליצה מאד.

• הוסף לסימניות
הזמנתי שם בדיל הקודם של ציפי רוט.
הייתי מאד מרוצה, גם מהאיכות וגם השירות, ענו מיד על כל בעיה והיו זמינים גם טלפונית לעזור לי.
מומלץ מאד

• הוסף לסימניות
האם זה פתוח באתרוג ?
מישהי יכולה לשלוח קישור לאתר ?

• הוסף לסימניות
אתרוג לפי מה שזכור לי סגור
בנטפרי פתוח

נ.ב - אתרוג כל מה שאין להם כח לבדוק או לסנן הם סוגרים
נטפרי עוברים על כל דבר ומסננים את החלקים הבעייתים

• הוסף לסימניות
גם דרך המייל הם עונים מאוד מהר...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
משהו הדפיס אצלם קנווס???
ואיפה אתם ממליצים על קנווס איכותי?

• הוסף לסימניות
בעבר היה את האתר הזה של כשר אלבומס' לעיצוב אלבום דיגיטלי אישי
הבנתי שהוא נסגר
מישהו יודע אם יש משהו חילופי היום?

• הוסף לסימניות
למישהי יש מידע לגבי אתר kosher album?
עיצבתי אלבום בעבר וכמה ימים אח"כ כשרציתי להדפיס היה כתוב שהאתר נסגר ואפשר לקבל את האלבום בקובץ pdf
אך אני לא מצליחה להשיג אותם כבר הרבה זמן והאלבום שעיצבתי שם מאודדד חשוב לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה