כללי כששואלים אתכם?

• הוסף לסימניות
מה אתם עושים כשמגיע לקוח ושואל אתכם באיזה בית דפוס אתם מדפיסים? ואני לא רוצה להגיד כי באמת יש לי כאן גם דמי תיווך.

• הוסף לסימניות
למה, מה הבעיה ? כל זמן שאת לא אמורה לשבור את הראש בקשר שלך עם הדפוס?
מה הבעיה לסנן את שמו מבין השפתיים הלא קפוצות?
אני אומרת די בגאוה שאני שולחת המון הדפסות לדפוס שביד. אולי יש זולים יותר ממנו אבל אני מכירה אותו, נח לי לעבוד איתו, יש לו עבודה טובה, איכותית
ולמה לא לפרנס אברך חרדי משלנו?
בהדפסות בכמויות קטנות אני שולחת ל'דטה פרינט' גם מהסיבות הנ"ל
אבא שלי תמיד לימד אותי שמלעשות טובה ליהודי, אף פעם לא מפסידים.

כמובן שכל הנ"ל זה רק אם לא אני אמורה לעבוד מול הדפוס, אלא כשלקוח שואל אותי איפה אני ממליצה לו להדפיס את זה.
כשאני עומדת מול הדפוס, ויש לי על מה לבקש תשלום ולהרוויח דמי תיווך - הסיפור שונה לחלוטין.

• הוסף לסימניות
אומר לו איזה דפוס ושאני לוקח דמי תיווך
לא רוצה?? אין בעיה אני מוריד לך את העבודה על דיסק ומפה אתה ממשיך לדפוס.
תיווך עולה כסף

• הוסף לסימניות
אני אומרת "על הפקת דפוס אני לוקחת עוד כסף,בין 10-20% תלוי במורכבות, אז יכול להיות שתעדיף להפיק לבד". הרבה באמת מעדיפים להפיק לבד, והאמת שגם אני מעדיפה ככה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;669816:
אני אומרת "על הפקת דפוס אני לוקחת עוד כסף,בין 10-20% תלוי במורכבות, אז יכול להיות שתעדיף להפיק לבד". הרבה באמת מעדיפים להפיק לבד, והאמת שגם אני מעדיפה ככה.

אני דווקא הרבה פעמים מעדיף להפיק בעצמי על אף שלא תמיד הרווח מצדיק את הטרחה הכרוכה בזה.. (תלוי באופי העבודה..) כי חשוב לי לראות שהעבודה יוצאת כמו שאני רוצה, ולא תמיד הלקוח\הדפוס יודעים להבחין..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה