כששתי בלונדיניות נפגשות...

• הוסף לסימניות
ותודה לכולן
על התגובות המחממות.
כיף לקרא!
(לא יודעת למה אני לא מצליחה להכניס את הכל בהודעה אחת)

• הוסף לסימניות
מממש ממש יפה!!!
נראה בסטודיו לכל דבר..
הכי התחברתי לאחרונה מבחינת עיבוד/תאורה..
אבל שלושתם ממש מושלמות!!!
זאתי המתולתלת שלך נכון? ממש מתוקה!

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות! אהבתי שזה תאורת חלון

• הוסף לסימניות
יפה!
רך ועדין!

תודה!!
מממש ממש יפה!!!
נראה בסטודיו לכל דבר..
הכי התחברתי לאחרונה מבחינת עיבוד/תאורה..
אבל שלושתם ממש מושלמות!!!
זאתי המתולתלת שלך נכון? ממש מתוקה!

תודה אסתי. כן, זאת המחשושה שלי...
השלישית כבשה אותי!
תאורה מהממת, מקסים.

תודה ברכי. גם בעיני היא קסומה.
תמונות יפיפיות! אהבתי שזה תאורת חלון

תודה!!
בעיני, זאת התאורה הכי רכה ויפה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהמם רחלי, משוגעת על הילדות האלו!
הבת שלך מהממת וכן הבנות דודות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואוו, תמונות מדהימות!!! זה נותן לי חשק לנסות לצלם יותר בתאורת חלון... אבל צריך גם להיות מומחים בעיבוד:( איך אתן עושות את זה?!
הכי אהבתי את הראשונה, אבל את השלישית גם אני לא רואה...

• הוסף לסימניות
וואוו, תמונות מדהימות!!! זה נותן לי חשק לנסות לצלם יותר בתאורת חלון... אבל צריך גם להיות מומחים בעיבוד:( איך אתן עושות את זה?!
הכי אהבתי את הראשונה, אבל את השלישית גם אני לא רואה...

היי תודה!
איזה כיף לשמוע!!
את השלישית כדי לראות נסי להתנתק משם המשתמש לפעמים הוא לא חוסם את התמונה כך.
ואם לא, ועדיין בא לך לראות- התמונה נמצאת בתיק העבודות שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה