כשתחליטו לעשות מטבח...

• הוסף לסימניות
לאן\למי תיפנו?
מה תרצו לקבל?
האם תפנו למעצבת ואח"כ לנגר ואח"כ לאיש שייש ולחנות קרמיקות ופרזול ו... ו...
ותשתדלו להחזיק את הראש למרות שהוא דופק....?
או אולי למקום אחד, חנות מטבחים שמרכזת את הכל תחת קורת גג אחת?
יש כזאת של מישהו 'משלנו', היימיש שמבין את הצרכים ונותן מקצועיות,אכות, אחריות ואמינות?
אפשר לסמוך?

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת למעצבת ובד"כ היא מפנה אותך לאנשי מקצוע שהיא עובדת איתם.
יש את שרי פיקסלר מעצבת פנים ברמה גבוהה !!
היא מאשדוד אבל עובדת בעוד מקומות בארץ.
0504105140
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
דברי עם ברכי נוימן 054-8433958 (בבני ברק )
אדריכלית, מקצועית מאד במטבחים ומקושרת לאנשי מקצוע מעולים! -מומלץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1033761:
אני דבר ראשון הייתי שודדת בנק

למה?
כמה את חושבת שאמור לעלות מטבח ב2 האפשרויות שהצגתי בנ"ל?
מה לדעתכם יותר משתלם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ק;1033766:
אני הייתי הולכת למעצבת ובד"כ היא מפנה אותך לאנשי מקצוע שהיא עובדת איתם.
יש את שרי פיקסלר מעצבת פנים ברמה גבוהה !!
היא מאשדוד אבל עובדת בעוד מקומות בארץ.
0504105140
בהצלחה!!

למה היית הולכת למעצבת? מה הבעיה בחנות למטבחים שנותנת הכל וחוסכת לך כאב ראש?

• הוסף לסימניות
הייתי מתחילה בביקור אצל 2-3 חברות מובילות בתחום,יש להן מעצבות עם רעיונות.שומעת מהן רעיונות ועל סוגי החומרים,מתרשמת ולוקחת הצעות מחיר לפי סוגי החומרים.
אח''כ עושה בדיקה מעמיקה בסביבה הקרובה ובאינטרנט לגבי איזה חומר מבין כל מה שהציעו לי ומתאים לי לתקציב עדיף מבחינת עמידות ואחרי שהחלטתי איזה חומר לעשות אשמע גם הצעות מחיר מנגרים (במידה והם מתעסקים עם החומר הנבחר ולאחר שבררתי שהם טובים,מקצועיים,דייקנים,אמינים וזריזים)
ומשווה בין הצעות של הנגרים לבין הצעות של החברות ומחליטה איפה לעשות.
(יכול להיות שאז יסתבר באמת שצריך לשדוד בנק או להמשיך לחלום...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;1033773:

חנות למטבחים מוכרת לך מה ששווה לה!
מעצבת עומדת לצידך ורוצה בטובתך.
מה גם שהמעצבת עוזרת לך בכל תחומי המטבח ולא רק בנגרות.
היא אמורה להכין לך תוכנית איסטלציה וחשמל וממליצה לך על כלים סניטרים
וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1033784:

ואם מדובר באנשים אמינים?
ומה עושים אם יש בעיות בתאום בין המעצבת לנגר ומה קורה אם משהו לא טוב למי פונים ואם הנגר נעלם או אומר 'אני יבוא כשיהיה לי זמן...' ועוד כל מיני...?
מקום אחד שכולל את הכל והמעצבת בו נותנת לך את מה שמתאים לך, נשמע טוב, לא?
נראה לכם שיש הבדל משמעותי במחיר? איפה יותר?

• הוסף לסימניות
המעלה של המעצבת שהיא בעצם עושה לכם את כל התוכנית לפרטי פרטים בדיוק מה שאת רוצה!
בוחרת איתך קרמיקה, שיש וסניטריה בדיוק מה שאת אוהבת!
ובלי אינטרסים אישיים של חנות מה למכור ומה יש במלאי.....

• הוסף לסימניות
טוב אז ככה, אני כותבת חפיף :)
כשאני עשיתי מטבח הסתובבתי בחנויות- מה שקורה שבחנויות זה סגנון יותר אופנתי- מה שהולך זה מה שיש בעיקר ועל זה ימליצו. חוצמזה- כמובן שאת רואה אינטרסים לשווק את מה שמתאים להם ומשתלם להם יותר. יש הרגשה פחות אישית ויותר מסחרית, ויש הרגשה של פחות איכות מאשר נגר.
התרשמתי שמי שכן קונה שם זה מי שמחפש מטבח מהיר, קל, מוכן ולא להרבה שנים, ולא מאוד מוטרד מפערי מחיר. מי שלא מחפש התאמה מאוד אישית, אולי מקומות מסחריים או דירות להשכרה וכו'.
אלא אם כן- תהינה הרבה דיילות מכירה מקצועיות ומבינות באמת, או אולי אפשר לקבוע שעה לפגישה וכו', עובדות מקצועיות, חדרי ייעוץ מלבד אולמות התצוגה והרבה מאוד מבחר במחירים שמתחרים בחנויות המתמחות. ברזים לדוגמא עלו בחנויות העיצוב הרבה יותר מאשר בחנות ייעודית לברזים.
התרשמתי שדווקא בחנויות המוזנחות יותר אנשים קונים יותר- אולי כי זול שם יותר? או שזה עושה רושם של נגריה/ חנות מפעל ואז אין הרגשה שמשלמים על עיצוב החנות ועל התיווך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1033770:
דברי עם ברכי נוימן 054-8433958 (בבני ברק )
אדריכלית, מקצועית מאד במטבחים ומקושרת לאנשי מקצוע מעולים! -מומלץ!

גם אני ממליצה בחום על ברכי ניומן!

• הוסף לסימניות
אני מכירה אחת בשם רותי נוילנדר מקרית ספר
שמעצבת מטבחים בצורה מקסימה, (רעיונות, טעם טוב, פטנטים, פרקטיות וכדו')
היא מטפלת בבעלי המקצוע, ואת שכרה היא מרויחה מאחוזים מבעלי המקצוע- לא ממך.
ראיתי כמה עיצובים שלה ומאוד התלהבתי.

• הוסף לסימניות
כשאני עשיתי מטבח הסתובבתי בהמון חנויות וראיתי דוגמאות ורעיונות, ולבסוף לקחתי נגר ועיצבנו ביחד, פחות או יותר הלכתי על הכיוון של מה שראיתי...! ב"ה יצא לי מטבח מהמהם ונוח!

• הוסף לסימניות
יש את אבי מאשדוד
נגר אמין ומקצועי ברמה שאי אפשר לתאר
כבר שנים בתחום ועוד לא מצאתי לקוחה לא מרוצה...
אם תרצי טלפון אשיג לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;1033773:

לא חוסכת, לא כאב ראש ולא כסף.

נכתב ע"י רותי ה;1033784:
מה גם שהמעצבת עוזרת לך בכל תחומי המטבח ולא רק בנגרות.
היא אמורה להכין לך תוכנית איסטלציה וחשמל וממליצה לך על כלים סניטרים
וכו'.
בדיוק! מניסיון (מרר...) חברה למטבחים מתאימה לך מטבח לפי האופציות שיש להם.
לעומת זאת מעצבת+נגר, עושים לך בדיוק מה שאת צריכה!

לפני כשנה שיפצנו, והמעצבת בנתה לנו תוכנית, והלכנו עם זה לחברה כלשהיא (עם שם, ו'אמינות' וכל הסיפורי סבתא למינהם) והיא שינתה לגמרי את התוכנית, כי "זה מה שהם יכולים לעשות" ו"זה הצורה הכי טובה והכי רווחת ובלהבלהבלה...

שלימנו להם מקדמה 2000 ש"ח, ובסוף העדפנו להפסיד את הכסף {אנחנו לא מחזירים, המעצבת שלנו ישבה על זה שעות... (על תוכנית מוכנה שהבאנו לה שהיא רק היתה צריכה 'להתאים' לאפשרויות שלהם)} והלכנו לנגר שבנה לנו בדיוק לפי התוכנית שאנחנו רצינו ו...בחצי מחיר!

כך שלא הייתי ממליצה לך לרוץ לחברה שכביכול 'תחסוך לך כאב ראש'

אניוואי, גודלאק!

• הוסף לסימניות
לאן\למי תיפנו?
מעצבת וודאי חוסכת זמן וכסף. כי זה מאד פשוט לשלוח תוכנית מוכנה ל10 נגרים ולקבל הצעת מחיר. במקום ללכת לפגישות אין סופיות.
דבר שני , היא באמת חושבת על המון דברים שמה לעשות, הנסיון שלה עם ברבה מטבחים נתן לה את זה.

• הוסף לסימניות
זה לא ככהשלחנויות יש את האחריות,
כלומר אין לה לאן להעלם כמו שיכול כל נגר או מעצבת?

• הוסף לסימניות
אשמח לפרטים שלה. תודה רבה
מעצבת וודאי חוסכת זמן וכסף. כי זה מאד פשוט לשלוח תוכנית מוכנה ל10 נגרים ולקבל הצעת מחיר. במקום ללכת לפגישות אין סופיות.
דבר שני , היא באמת חושבת על המון דברים שמה לעשות, הנסיון שלה עם ברבה מטבחים נתן לה את זה.
אשכול מלפני 8 שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה