כתבה על הסודנים בירושלים

• הוסף לסימניות
ערב טוב !
אני מחפשת בנרות כתבה שהתפרסמה בעיתון 'משפחה' שנה שעברה באחד מחודשי החורף (תאריך מדוייק לא זכור לי) אני זוכרת רק שגם בשער העיתון הייתה תמונה מהכתבה.
פניתי למערכת של משפחה ותשובתם הייתה שהם לא יכולים לספק עיתון משנה שעברה
יש כאן מישהו/י שיש ברשותם מגזינים של משפחה משנה שעברה במקרה ?
או לכל הפחות כתבה אחרת על הסודנים שהתפרסמה במגזין חרדי כלשהו ?
אודה לכל עזרה !
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
--- אולי בכל זאת???

• הוסף לסימניות
598 צפיות ואף אחד לא שומר עיתוני משפחה ??
:(

• הוסף לסימניות
תפני למערכת העיתון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1420673:
פניתי למערכת של משפחה ותשובתם הייתה שהם לא יכולים לספק עיתון משנה שעברה

ציינתי זאת בפתיחת האשכול :(

• הוסף לסימניות
אני יכולה לנסות לשאול במשפחה המורחבת. למתי זה דחוף לך?

• הוסף לסימניות
תבורכי ! זה יעזור לי מאוד!
עוד 3 שבועות

• הוסף לסימניות
בזמנו כתבו נגד משפחה באיזה מקום ברשת, והעלו את הכתבה.
צריך לנסות לחפש בגוגל, למי שפתוח לו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1424304:
בזמנו כתבו נגד משפחה באיזה מקום ברשת, והעלו את הכתבה.
צריך לנסות לחפש בגוגל, למי שפתוח לו.

איפה ברשת? אתר מסוים ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה